(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а теперь я буду душнилой)) если цель - просто поехать в штаты и поработать там, а потом вернуться, то ТН как раз и проще)
-
☝️За даними розвідки, переважна більшість громадян росії (близько 80%) дотримуються такої самої позиції, як ця весела пара росіян. Смерть путіна нічого не змінить, він лише втілення волі його схибленого і навіженого імперського народу, який має нести колективну відповідальність за всі воєнні злочини. ❗️ 🇺🇦 Підписатись на БПЗ 📩 Надіслати в Редакцію
-
були сьогодні дві співбесіди: одна технічна і інша інішіал перший - вчорашній стартап (100+ ppl) firework.com ecommerce video livestream другий - внутрішній проєкт VC capital хочуть робити CRM-ку expa.com перший - на відміну від вчора, чувак дуже приємний, зі словакії, дав задачу зробити twitch чат - лише фронтенд, месаджі прилітають по сокету, треба з нахилом в перф відображати на екрані. другий - спочатку мене обурив простими питаннями типу "які патерни розробки твої улюблені" чи "яку базу даних знаєш", а потім коли я йому розказав, що це херня, а не питання - то трохи почав вже по ділу розказувати і послав мене на технічний етап
-
Ну да Я это же другими словами сказал))
-
Процес не отличается для гражданина Канады и не гражданина) Но в плане просто рабочей визы все намного проще
-
То ви прям у правий сектор?