(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
блін от я зла сьогодні була (і в пятницю теж) проблема: одна людина зробила код який нормально не обробляє помилки вставки в БД (завернуто в трай-кетч блок де в catch стоялo просто return false тобто помилка не вибрасується а ігнорується і глушиться), дві інших людини цей пулл реквест заапрувили (коли я в відпустці була), на минулому тижні воно падало два дня підряд але про помилку ніде не було повідомлення чи alarm бо помилка по суті глушиться кодом. помітили шо шось не так коли побачили що в таблиці на продакшені два дня нема ніяких записів. ну це ж нормально на таке злитися? особливо якщо я це потім ще й фікшу на продакшені. я ХЗ як можна культурно вже казати якщо культурно три рази казали що код ревью не для галочки треба
-
То мабуть чи не єдине виключення. В Брітіш Коламбії забирають
-
да не, лол, у вас просто компания какая-то такая (может такого просто больше в Канаде в среднем) По хорошему это был бы не просто поинт на ретро, а ещё и полноценный постмортем потом с разбором почему так вышло и как такое не допускать больше
-
в Португалії також вилучають. Кажуть, що передають в українське консульство, а далі не їх справа. Питав у консульстві - сказали що не зберігають у себе, а відправляють до України до МРЕО, що видавало посвіддчення. А вже там на місці воно повинно бути знищене. Тут не знаю куди відправляють, але навряд чи самі знищують. В Альберті 100% що український пластик проходить перевірку на справжність в першу чергу. Далі не знаю
-
За переживания не платят, а это здоровье
-
Забей йух
-
Вриваєшся в понеділок😝😝 злилася всі вихідні чи хоч на два дні відпустило? Я співчуваю, іноді так може якась ситуація достати, що тяжко з голови викинути. В будь-якому випадку злитися - це нормально, це твоя реакція. Як саме показувати це чи треба показувати взагалі - ось це питання
-
Платят за действия (иногда)
-
одному знайомому за таке від МВС потім лист прийшов, типу "ай-я-я, ти вказав що втратив права, і ми видалі нові, а зараз ми отримали їх від консульства. ти нам збрехав". Про наслідки чи можливу відповідальність - невідомо
-
можна навіть через кабінет водія замовити, поки пластик ще не доїхав до України і вони не зникли. Мої знайомі теж так робили. Замовляють нові (за нечитабельністю або втратою), а потім вже йдуть міняти українські на канадські і спокійно віддають. В цей час в Україні на пошті хтось з родичів забирає нове посвідчення і пересилає далі.