(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
одному знайомому за таке від МВС потім лист прийшов, типу "ай-я-я, ти вказав що втратив права, і ми видалі нові, а зараз ми отримали їх від консульства. ти нам збрехав". Про наслідки чи можливу відповідальність - невідомо
-
можна навіть через кабінет водія замовити, поки пластик ще не доїхав до України і вони не зникли. Мої знайомі теж так робили. Замовляють нові (за нечитабельністю або втратою), а потім вже йдуть міняти українські на канадські і спокійно віддають. В цей час в Україні на пошті хтось з родичів забирає нове посвідчення і пересилає далі.
-
ну нові отримати мабуть можна без проблем. а ось з отриманими правами виїхати - вже проблемка :) я через консульство отримав довідку про те, що мав посвідчення водія, і з тією довідкою (без фізичного пластику) отримав drivers license тут
-
хоча дуже хотілось залишити. на пам'ять
-
criminal offence :) я орендував тут машину за португальським посвідченням, і таким чином засвітив його. довелось віддати в реджістрі від гріха подалі
-
у мене пластику не лишилось, і я не замовляв нові, тому питання не до мене :)
-
це все-таки документ. або на пам'ять, або десь ще пред'являти поза канадою
-
-
Знімав в Онтаріо(Отава), платили власники житла, ріелтор казала, що тут так прийнято, що власники платять. Досвід дуже позитивний. Їхав з Монреалю в Отаву, дорога далека, і вона організувала показ 5 варіантів один за одним в один день. Самому організовувати то би був геморой
-
Ну так они смотрели. По своему. В силу своих навыков. Им скиллам может нужен
-
да не, лол, джуну понятно что если ты ловишь ошибку то с ней чета сделать надо
-
Ну значит они спецом это делают 😄 Если не Джуны Или такие вот Синьоры 🫶🏻 В любом случае им было похер
-
вот мы хотим прилететь в Келовну и также с удовольствием посмотреть и выбрать) не против оплатить услуги человека, который этим занимается