(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую)
-
Моя дитина не має work p , але приїхали ми ж по куает, тому вона має ohip.
-
А в тебе були ті ж самі гойдалки і скільки тривали?
-
Є речі які не можна засунути в певні габарити від слова ніяк. Ти або ставиш нормальний мотор, трансмісію або пихаєш поперечно рядник який розганяє це коритце зі швидкістю два пиріжки на годину. Це хіба якщо ми не говоримо про електричку. Але електричок бусиків зараз немає. Плюс іще питання безпеки.
-
Ми спочатку были в Європі та мали там вже blue card, тому тягнули з кожним етапом ПР. Потім чоловік умовив мене просто поїхати подивитись. Ми проїхали всю Канаду та повернулися, тож в мене був час подумати, вирішити. Канада зʼявилася не такою страшною, як я читала на форумах)) До того ж ми домовилися, что як не сподобається, поїдемо в ту ж Францію чи деінде. Тобто в мене не було pressure на жодному з етапів. Легка еміграція, чоловік поїхав перший та зустрічав нас вже зі знятим будинком та автівкою. На тебе тиснуть обставини, і від цього мені було б явно складніше, я не люблю тиск, одразу хочеться навпаки зробити
-
Якщо в «тебе» нема роботи, значить в когось їх дві» 😅
-
Привіт, спільното! Я Настя, PM з Галіфаксу. Працюю в сфері відео ігор, але ще паралельно вчуся і роблю свій соціальний проєкт повʼязаний з розвитком ідентичності. У межах свого поточного навчання з ux-research я працюю над дослідженням, яке стосується обміну книжками між людьми, що зіштовхуються з труднощами доступу до них через різні обставини. Наприклад, це може бути обмежений бюджет, часті переїзди, життя за кордоном або у віддалених регіонах. Я буду дуже вдячна, якщо ви приділите кілька хвилин свого часу для участі в опитуванні. Ваша думка допоможе розробити рішення, яке зробить доступ до книжок більш зручним і доступним для всіх. Ваша участь є абсолютно конфіденційною, і результати будуть використані виключно в дослідницьких цілях. Опитування Українською: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScao1zMbownBd2-vQRE_MhwU-ya3HlTtWzh7rsr_fidLPyytg/viewform?usp=sf_link Моя ціль зібрати - 100 відповідей. Опитування сформоване таким чином, щоб відповіді зайняли не більше 5 хвилин. Дякую за вашу підтримку і внесок у цю справу! Якщо у вас є запитання, будь ласка, пишіть мені. Буду також дуже вдячна за поширення, цього опитування серед вашого кола знайомих і друзів.