(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми спочатку были в Європі та мали там вже blue card, тому тягнули з кожним етапом ПР. Потім чоловік умовив мене просто поїхати подивитись. Ми проїхали всю Канаду та повернулися, тож в мене був час подумати, вирішити. Канада зʼявилася не такою страшною, як я читала на форумах)) До того ж ми домовилися, что як не сподобається, поїдемо в ту ж Францію чи деінде. Тобто в мене не було pressure на жодному з етапів. Легка еміграція, чоловік поїхав перший та зустрічав нас вже зі знятим будинком та автівкою. На тебе тиснуть обставини, і від цього мені було б явно складніше, я не люблю тиск, одразу хочеться навпаки зробити
-
Якщо в «тебе» нема роботи, значить в когось їх дві» 😅
-
Привіт, спільното! Я Настя, PM з Галіфаксу. Працюю в сфері відео ігор, але ще паралельно вчуся і роблю свій соціальний проєкт повʼязаний з розвитком ідентичності. У межах свого поточного навчання з ux-research я працюю над дослідженням, яке стосується обміну книжками між людьми, що зіштовхуються з труднощами доступу до них через різні обставини. Наприклад, це може бути обмежений бюджет, часті переїзди, життя за кордоном або у віддалених регіонах. Я буду дуже вдячна, якщо ви приділите кілька хвилин свого часу для участі в опитуванні. Ваша думка допоможе розробити рішення, яке зробить доступ до книжок більш зручним і доступним для всіх. Ваша участь є абсолютно конфіденційною, і результати будуть використані виключно в дослідницьких цілях. Опитування Українською: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScao1zMbownBd2-vQRE_MhwU-ya3HlTtWzh7rsr_fidLPyytg/viewform?usp=sf_link Моя ціль зібрати - 100 відповідей. Опитування сформоване таким чином, щоб відповіді зайняли не більше 5 хвилин. Дякую за вашу підтримку і внесок у цю справу! Якщо у вас є запитання, будь ласка, пишіть мені. Буду також дуже вдячна за поширення, цього опитування серед вашого кола знайомих і друзів.
-
Та, мабуть то трохи специфіка є. Я знаю багато українців по куает, що навпаки мріяли про Канаду або з****тись з України, то їм трохи легше адаптуватись, бо в них є оте сильне заради чого. В мене теж є заради чого, тому я і тут, але просто його сила не відповідає зусиллям і поступкам ну і якби не було війни, то його б не було зовсім 🙈 Але в нас нема дітей. То може коли будуть, мене як шардарахне, пригріюсь і не буду скиглити 🤣 А поки…
-
Це не бусик а мінівен, прекрасно в нього все і з розгоном (як для незарядженої тачки, але хто любить вжух-вжух це не цільова аудиторія), і в нього все прекрасно з безпекою. Єдиний мінус по безпеці це бокове зіткнення (це стосується будь-якої низької машини), але в порівнянні з SUV чи тим паче пікапом в нього набагато краща курсова стійкість і менше шансів покотитися боком. Вся ця байда про "безпеку" високих машин то повна фігня. Боковий удар на великий швидкості то дуже рідкий кейс, а маневреність та стійкість низької машини може зберегти від лобового взагалі, в той час коли трак умовно може його краще витримати. Єдиний реальний мінус мінівена це те, що він безпонтово виглядає. Але не для всіх це мінус.