(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Даю! В нас в березні буде два роки 🙈
-
в тому то і підстава! Що подобається мені усе - гори, океан, купа крутих можливостей в і поза Теку, купа крутих людей, купа продуманих процесів в плані держава/людина, купа всього крутого і навіть в канадскький медицині. Всі мінуси Канади та Ванкуверу я бачу, сприймаю їх окей, бо немає ідеальних місць. Локація повністю підходить по цінностям. Тобто локація - оке, а ось життя тут мені не окей. Бо відвторити оте круте життя не вдається і не факт що вдасться. Я мала круте життя до, побудувала круту кар’єру, працювала за гарні гроші та працювала на процесному і страт рівні, купила і побудувала свою круту квартиру, і мала змогу інвестувати і при цьому жити просто на дуже і дуже високому рівні. Я обирала Канаду і Ванкувер, коли побачила, що ми більше не можемо жити в Україні - дуже особиста історія, яку війна занесла нам, і якби не війна, то цього б ніколи не сталось і всі ті крутості Канади або будь-якіх інших країн, мені були б до лампочки, бо мені подобалась і була до душі і локація і подболось життя. І нікуди їхати я не збиралась. А тут локація подобається, місцями сильно більше, але життя - не дуже. От того і гойдає особисто мене.
-
Для мене це велика частина мене, причому навіть до того, що в голові завжди є цифра, яка дає відчуття того, що я дістаю до своєї планки, а вона завжди висока. Тому, може, просто сконцентруйся саме на цій частині, зроби ривок, продайся дорого, навіть якщо гроші не потрібні саме зараз, ну будеш складати, вони не давлять. Але самореалізація в тому числі вимірюється в доларах🤷🏼♀️
-
Прекрасно з розгоном? Я зайшов подивитися 7.4 сек в типу топової гібридної версії сієни. Але це ж цифри робляться на пустій машині на треку. В неї ж навіть і 200 кс немає. В реальному житті коли туди сяде 6 чоловік і ще багажу покладуть вона буде за два бізнес дні до сотні розганятися. Обгони треба буде планувати по графіку і в календар заносити. Ні ну я розумію що це швидше за део матіз але коли ти поїздив на нормальних машинах це виглядає як насмішка
-
А на траку цифри розгона робляться з тонною кирпичів, станком з чпу та двома слоненятками в кузові, та ще й з мініком на причепі? Чесне слово, ти дістав - то моя сім'я для тебе гноми, то 8 9 10 секунд це два бізнес дні Змирись вже з фактом, що є на світі люди, яки не хочуть їздити за кермом чогось, що за розміром наближається до невеликого астероїда І так, моя бричка для гномів буде в рази стабільніша на трасі за твій оверсайзд "я компенсую і в мене великий кунг", прм цьому комфортно вміщуючи всіх, кого мені треба, подобається це тобі чи ні
-
Глянь плз карту просування цахал за останні 2 тижні в Лівані. А то ти путаєш роботу спецслужб, з воєнною операцією. Для чого було вторгатися в Ліван армією, якщо пейджерами винесли всю верхівку?
-
Та, в мене є ціль психологічна: знайти як можна більше тут сенсів, щоб було за що триматись.