(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Для мене це велика частина мене, причому навіть до того, що в голові завжди є цифра, яка дає відчуття того, що я дістаю до своєї планки, а вона завжди висока. Тому, може, просто сконцентруйся саме на цій частині, зроби ривок, продайся дорого, навіть якщо гроші не потрібні саме зараз, ну будеш складати, вони не давлять. Але самореалізація в тому числі вимірюється в доларах🤷🏼♀️
-
Прекрасно з розгоном? Я зайшов подивитися 7.4 сек в типу топової гібридної версії сієни. Але це ж цифри робляться на пустій машині на треку. В неї ж навіть і 200 кс немає. В реальному житті коли туди сяде 6 чоловік і ще багажу покладуть вона буде за два бізнес дні до сотні розганятися. Обгони треба буде планувати по графіку і в календар заносити. Ні ну я розумію що це швидше за део матіз але коли ти поїздив на нормальних машинах це виглядає як насмішка
-
А на траку цифри розгона робляться з тонною кирпичів, станком з чпу та двома слоненятками в кузові, та ще й з мініком на причепі? Чесне слово, ти дістав - то моя сім'я для тебе гноми, то 8 9 10 секунд це два бізнес дні Змирись вже з фактом, що є на світі люди, яки не хочуть їздити за кермом чогось, що за розміром наближається до невеликого астероїда І так, моя бричка для гномів буде в рази стабільніша на трасі за твій оверсайзд "я компенсую і в мене великий кунг", прм цьому комфортно вміщуючи всіх, кого мені треба, подобається це тобі чи ні
-
Глянь плз карту просування цахал за останні 2 тижні в Лівані. А то ти путаєш роботу спецслужб, з воєнною операцією. Для чого було вторгатися в Ліван армією, якщо пейджерами винесли всю верхівку?
-
Та, в мене є ціль психологічна: знайти як можна більше тут сенсів, щоб було за що триматись.
-
Мені навіть не це, мені псує те, що незрозуміло чи взагалі зможу так жити тут як хочеться 😀 працювати там, де хочеться над тим чим хочеться. І чи взагалі вийде отримати той сраний ПР 🤣