(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Заїбала ця американська "якщо це не 6 метрів і не 6 літрів, це не машина"
-
А сильверадо типа быстрее? Или так же, только там 6 литров, и жрет он в 3 раза больше? А давно уже 7.4 до сотни стало фу медленно? Надо детей в школу быстрее доставлять?
-
Израиль: наносит 179 воздушных ударов по Ливану только за последние 48 часов. Ыксперты: Израиль соснул
-
Коментарі від таролога
-
Красунчик, і теж цей стілець полюбляє
-
В мене теж рудий
-
Макс шо там карти сьогодні показали?
-
Ідіот? Питання риторичне
-
Я інколи на нього дивлюсь і заздрю 😊 пішов нявкнув, тобі вже кран включили, повів людину до тарілки, тобі їсти насипали, просто один нявк і безкоштовний сервіс вже тут.
-
Вирішено. В наступному житті я 🐈
-
Ага, Змійовське виробництво 🤣
-
В нас він просто продрих на ньому 80% літа 🤣
-
Awww. Це ж мейнкун, так?
-
Так! Його можна тикати паличкою знизу в лапки, і він аж шаленіє - крутиться й грається у ньому 😀
-
мопед не мій, я просто об'яву розмістив
-
Я не дуже в темі, але хіба є привід радіти? Вони ж разом в коаліції з лібералами і їх голові (з рушником на голові) я якось не дуже довіряю (бо буде як з постом на реддіті, що індуси наймають тільки індусів). Чим вони кращі за консерварторів?
-
Кто сказал что злюсь?у меня всё норм
-
Ні, ти привітав😝 це типу як всі дивляться, хто кого біжить з інаугурацією вітати😀
-
Зроблю короткий загальний розклад на три карти, щоб дати загальну картину ситуації та потенційного розвитку: 1. Перша карта — Поточна ситуація: Башта. Ця карта вказує на раптові, руйнівні події, які порушують стабільність. Війна має глибокі наслідки, призводить до втрат і радикально змінює стан справ. Це символ катастрофи і неминучого розпаду звичної системи, що призводить до хаосу та потребує нового підходу. 2. Друга карта — Перешкоди: Смерть. Ця карта рідко означає фізичну смерть; швидше, вона символізує завершення етапу чи стану. Тут вона може означати, що стара система чи підхід вичерпали себе, і потрібні зміни. Це непростий процес трансформації, який викликає страх і опір, але в перспективі може принести оновлення. 3. Третя карта — Можливий результат: Зірка. Ця карта символізує надію, відновлення та можливість зцілення. Після важких подій вона дає надію на кращий результат. Карта вказує на можливість відновлення миру або виходу з кризи, якщо обидві сторони працюватимуть над мирним врегулюванням. Коротко: Ситуація важка і нестабільна, вимагає глибоких змін та трансформації. Хоча буде важкий етап, є потенціал для мирного вирішення та зцілення з часом.
-
Это чат айтишников. Тут каждый первый работает из дома.
23 Jan 2023, 01:02
583123/639909
10 minutes ago