(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
доречі крутий серіал
-
на сільверадо якщо захотіти то можна 10 по трасі зробити без прицепа, просто треба тошнити 90. У мене в Україні було в середньому 13-14. Але це при тому що я завжди возив якісь вантажі. Потім всі ці цифри дуже сильно міняються коли ти сильно вантажиш тачку. Я якось катався з другом по Європі. У нього був віваро дизельний на механіці. Ми обоє везли прицепи з мотоциклами. В нас в обох машини були завантажені шмотом і спорядженням. Його віваро по трасі з прицепом насилу 90 розганявся і жер при цьому 12 л соляри. В мене ж в той час було 12 л газу і я в будьякий момент міг втиснути тапку і полетіти в космос.
-
Хіба потужність впливає на це? Я думаю тільки збільшення масси від пассажирів (в відсотках) настільки ж збільшить час розгону
-
А підкажіть як простіше всього конвертувати foreign prescription в канадський?
-
Ну правильно. Збільшення маси це збільшення роботи а робота це потужність на час.
-
Принести його свому фемілі, бажано заздалегідь знайти діючу речовину
-
Ні це працює не так. Двигун внутрішнього згорання видає свої пікові значення на певних обертах. Слабіший двигун при збільшенні навантаження треба сильніше крутити і пізніше перемикати передачі. На слабшому моторі відразу падає розгон при завантаженні машини.
-
Я про те що якщо до машини додати 10% масси то вона буде розганятися на 10% довше незалежно від мотора
-
В телемеді бувають такі старі тітки, які на будь який запит говорять йти до фемілі. 😃 Я сьогодні відмовилась від спілкування з такою, завтра з іншою поговорю
-
Волкін чи телемед, anyway через лікаря ж
-
Це такий, що за 100к баксів?
-
Ну довго чекати до фемілі, тому й питаю
-
Ще облом, є якась кенеда онлайн фармасі. А в Канаду не доставляють, тільки в сша 😅
-
Я робила в Dialogue, 10 хвилин зайняло
-
А чого не купити просто в аптеці
-
рецепт канадський треба
-
анкл фака смерти
-
У Ванкувері б просто заїхала до Белінгхему і забрала там у поштовому відділенні
-
Якщо ти можеш замовити десь та доставка в США, то взагалі все просто, надсилай на адресу пересилки та потім надішлеш собі (якщо його можна через кордон)
-
Ок, я про те, коли цей рецепт буде
23 Jan 2023, 01:02
583176/633107
16 minutes ago