(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Профессионал 💯
-
Запропонуй, шо мож напряму попрацювати контрактором/консультантом, напр 5-10 годин на тиждень
-
Не знайшов кращої рубрики)
-
росія вимагає від Google 2 ундецильйони рублів російський суд розглянув позов про 2 ундецильйони рублів, що становить двійку з 36 нулями. Відповідно до рішення, Google зобов’язаний відновити акаунти російських каналів, а за кожен день невиконання вимог нараховується штраф у 100 тисяч рублів, який подвоюється щотижня без обмежень. Чи дійде сума штрафу до Ґуґла (одиниця з 100 нулями) - загадка. @OstanniyCapitalist
-
це дуже американізована штука, дітей зі школи вчать по цьому фреймворку фідбеки давати
-
А таке питання, чи ж у вас у компаніях 360 ревью та self assessments ревью? В нас ось проводять, і мене то трошкі бісить, бо я вважаю що 360 ревью це бомба уповільненої дії :) Хтось на когось настучить по суб'єктивним причинам і потім почнуться косі погляди 😁
-
в новинах вже кидав :)
-
Журба :(((
-
www.linkedin.com/pulse/5-reasons-why-360-degree-feedback-meaningless-dr-darren-stevens/
-
www.forbes.com/sites/lizryan/2015/04/17/360-degree-feedback-is-idiotic/
-
в інеті багато інформації про те як хакнути ці фідбеки для європейців
-
www.sigmaassessmentsystems.com/culture-and-360-feedback/
-
Наглядний приклад зміщеної вибірки, треба порівнювати групи людей з майже однаковим інкамом та як відрізняється net worth у тих кто має своє житло і хто не має
-
Так що висновок - треба просто більше заробляти😁
-
І я думаю виявиться що з якогось доволі високого інкаму майже всі купують хоча б одне житло, тому що є гроші та це стає вигідним Але у статистику це контрібʼютить тим що порівнюють багатих з бідними
-
Одні мають гроші, інші ні. Одні вдало використовували свій капітал і гроші, інші в ренті прожили.
-
Вел щіт
-
@sdwvit спам детектед
-
Це передпенсійні люди котрі сядуть скоро на наші плечі
-
вікова група ж не значить що у них умови однакові
23 Jan 2023, 01:02
583236/639971
about an hour ago