(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це передпенсійні люди котрі сядуть скоро на наші плечі
-
вікова група ж не значить що у них умови однакові
-
ну типу якщо взяти ідеально однакові умови, наприклад людей близнюків з абсолютно однаковим беграундом
-
Ми же беремо вікову групу а не розділяємо їх далі
-
Йобані кацапи, завжди думають що їм хтось щось винен, навіть якщо то не їхнє.
-
🧳Посада: СПЕЦІАЛІСТ ПО ОБРОБЦІ ЗАЯВОК В ЧАТОВОМУ РЕЖИМІ 💰Зарплатня: 200$ в тиждень ▪️Вимоги до кандидатів: •17-30 років •базові знання ПК та клавіатури •вміння швидко друкувати •відмінні комунікаційні навички •не віддалено ▪️Умови праці: •⌨️Графік роботи 5/2 з 09:30 до 18:30 •ЗП виплачується щотижня від 200$💵 📝Відгукнутись: t.me/lanaasvvv
-
🧳Посада: СПЕЦІАЛІСТ ПО ОБРОБЦІ ЗАЯВОК В ЧАТОВОМУ РЕЖИМІ 💰Зарплатня: 200$ в тиждень ▪️Вимоги до кандидатів: •17-30 років •базові знання ПК та клавіатури •вміння швидко друкувати •відмінні комунікаційні навички •не віддалено ▪️Умови праці: •⌨️Графік роботи 5/2 з 09:30 до 18:30 •ЗП виплачується щотижня від 200$💵 📝Відгукнутись: t.me/lanaasvvv
-
а generational wealth?
-
Не дуже зрозумів? Там же наводяться цифри і для тих хто купив і хто не купив в одній той самій віковій групі канадців.
-
«Всі хто займаються йогою ще мають стартап в Каліфорнії»
-
це logical fallacy, типу якщо купиш то будеш багатий. А може навпаки? якщо багатий то купиш?
-
А купувати дім чи ні - то все ще інвестиція та обирають з того, що вигідніше
-
Піду почитаю :) дякую за інформацію
-
Я не читав чи вони робили висновок про те, що треба купувати житло Але в цьому чати цей висновок був зроблений та він misleading
-
Якщо так, то виходить що купувати житло - статистично значима дія щоб зберегти капітал Але щось я не впевнений що так працює :)
-
Ти зараз хочеш поспорити з копіпастою StatsCAN?
-
Там навіть нема статистики і то скільки заробив за все життя, ти впевнений що в групах купив та не купив житло він однаковий?
-
Бо в кінці кінців, не майна не грошей
-
От ті хто топив «я буду рентувати до кінця» будуть на шиї робочих
-
В мене 65 тел, щас підсунувся до нього так типу як до моніка і здається шо більшість часу оця чи не більше область буде useless
23 Jan 2023, 01:02
583254/639715
2 minutes ago