(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
шо то, шо то гавно?
-
Кому то збс, кому то нет
-
Это как с пикапом и мини куперами, 1 в 1
-
прикольно)
-
Доречі, як їдеш через Бернабі, бачиш левів скульптури на воротах будинків? Це означає виплачений мортгідж)
-
Так, і я бачу, що половину часу не живуть - це наші хто накупив таке. Цікаво, що канадці якраз живуть, але частіше в США, хоча можуть і в Мексиці, вони реалізують цей snowbird концепт на прктиці, а наші ні. Мені здається, 2 причини: 1) тут це давно звично і як люди планують, вони розуміють заздалегідь, на що розраховувати 2) у наших значно сильніші звʼязки з дітьми і родиною, вони літають туди на 1-3 міс максимум
-
Ну от тобі і відповідь: замість інвестування (у нерухомість або щось інше) він обрав шлях витрачати усі гроші. Тому і має такий результат. А наявність власного житла це вже суміжне питання, основа якого полягає у фінансовій неосвіченості
-
Ізі. Продав Nvidia, купив apple та intel
-
Кек. Я думав це означає поганий смак 😁
-
Ставимо ставки скільки поживе😁
-
Подруга зараз продала дім у Ванкувері та купила замість нього один у Калгарі та один у Флориді. З рентом таке вже складніше зробити, гроші просто не зростають так.
-
Продаєш акції, та докладаєш до пенсійних 😂
-
youtu.be/RM0z5S5xgYw?si=7_IJufTAC8mbhZjD Обережно, бережіть ваші вуха :)))
-
Guardian lions, вони для prosperity, захисту та вдачі. І якщо є якесь значне фінансове досягнення, то ставиться на ворота, традиційно в Ванкувері це виплата мортгіджу))
-
Так, я саме про це і кажу в котрий раз🤷♂
-
Доречі про нову картку від НЕО. Хто розбирався? Якщо правильно зрозумів щоб отримати максимальний кешбек треба тримати 10к на дебеті? Чи ні?
-
Я думала, щось китайське, але це тільки половина правди) вони не для краси, це Fu lions
-
Чесно кажучи на старості не хотілось залишитися з пенсією як зараз )~1900 мінімальна) і ренталом в половину цього. Якщо в тебе нема даху над головою - ти бомж
-
На відео головний менеджер Гугла в рф?
-
Чекай, ніхто ж не говорить про розтринкання грошей, речь про інвестування в нерухомість vs stocks ( ти ж не будешь сперечатися що моргейдж це інвестування в нерухомість? 😁)
23 Jan 2023, 01:02
583315/642719
8 minutes ago