(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ставимо ставки скільки поживе😁
-
Подруга зараз продала дім у Ванкувері та купила замість нього один у Калгарі та один у Флориді. З рентом таке вже складніше зробити, гроші просто не зростають так.
-
Продаєш акції, та докладаєш до пенсійних 😂
-
youtu.be/RM0z5S5xgYw?si=7_IJufTAC8mbhZjD Обережно, бережіть ваші вуха :)))
-
Guardian lions, вони для prosperity, захисту та вдачі. І якщо є якесь значне фінансове досягнення, то ставиться на ворота, традиційно в Ванкувері це виплата мортгіджу))
-
Так, я саме про це і кажу в котрий раз🤷♂
-
Доречі про нову картку від НЕО. Хто розбирався? Якщо правильно зрозумів щоб отримати максимальний кешбек треба тримати 10к на дебеті? Чи ні?
-
Я думала, щось китайське, але це тільки половина правди) вони не для краси, це Fu lions
-
Чесно кажучи на старості не хотілось залишитися з пенсією як зараз )~1900 мінімальна) і ренталом в половину цього. Якщо в тебе нема даху над головою - ти бомж
-
На відео головний менеджер Гугла в рф?
-
Чекай, ніхто ж не говорить про розтринкання грошей, речь про інвестування в нерухомість vs stocks ( ти ж не будешь сперечатися що моргейдж це інвестування в нерухомість? 😁)
-
Peer review це звична практика у багатьох місцях, але якщо вже мати це, мені подобається той варіант, де людина сама має зібрати на себе ревʼю і все знає, причому просять зібрати й критичні ревʼю також, так заохочується діалог. Анонімні робляться з гарною метою, але це часто реальне зло. Ти не можеш розкрити деталі людині, тому людина не може виправитись, не дуже розуміє де саме щось не те зробила.
-
Вау я не впевнена саме у цьому леві, чи то хтось виплатив дворець, чи то реально просто для вдачі й захисту. Зараз покажу про яких я, тут багато
-
Yup
-
Від такої засади є тільки праця на уряд, чи інші компанії з defined benefit pension plan, тобі твоя зарплата пожиттєво буде капати
-
t.me/uaitincanada/98148/646787 1 фактор
-
Так, є такі китайські леви, а ще скульптури наполовину з рибини чи ще чогось 😳 Я не знав, що це пов'язано 9 моргеджем. А це ставлять реальні канадці чи все ж таки іммігранти?
-
В Києві багато знала людей, які починали заробляти та вкладали перші зароблені 50-100К в автівку, при цьому жили в орендованій 1-2 кімнатній з родиною. Менталітет інший, у нас же не було поколіннями реальної приватної власності
-
Я насправді не знаю що робити, якщо акції закінчились, а ти ще не помер 🤷♂️
-
Ви наче не дома живете а в інвестиції. Добре коли вже хоч один дах є, а коли нема - я би старався це поставити собі в пріоритет а не біткоіни
23 Jan 2023, 01:02
583324/642539
about a minute ago