(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Yup
-
Від такої засади є тільки праця на уряд, чи інші компанії з defined benefit pension plan, тобі твоя зарплата пожиттєво буде капати
-
t.me/uaitincanada/98148/646787 1 фактор
-
Так, є такі китайські леви, а ще скульптури наполовину з рибини чи ще чогось 😳 Я не знав, що це пов'язано 9 моргеджем. А це ставлять реальні канадці чи все ж таки іммігранти?
-
В Києві багато знала людей, які починали заробляти та вкладали перші зароблені 50-100К в автівку, при цьому жили в орендованій 1-2 кімнатній з родиною. Менталітет інший, у нас же не було поколіннями реальної приватної власності
-
Я насправді не знаю що робити, якщо акції закінчились, а ти ще не помер 🤷♂️
-
Ви наче не дома живете а в інвестиції. Добре коли вже хоч один дах є, а коли нема - я би старався це поставити собі в пріоритет а не біткоіни
-
Принаймні росла 😝
-
Плюс не всі можуть інвестувати так же гарно, як росте нерухомість
-
Тут ще такий фактор, як сила волі у людей - не всі можуть дисципліновано відкладати, віднімаючи іноді у себе потрібні зараз гроші, як залізною рукою віднімає банк
-
Тобі 100500й раз кажуть, що замість "даху над головою" у тебе може бути мільйонне портфоліо, на дівіденти з якого ти можеш собі орендувати дах у будь-якому зручному місці 😉
-
У всій цій історії з рентом, мене кумарить що тебе можуть кікнуть в будь-який момент
-
Та я цього у гуглі знайшов, тут бачив набагато менших. Розміром з кота 😁
-
Та там багато нюансів: не можна робити ремонт на свій смак, різні обмеження і тд. Так само є нюанси з власною нерухомістю. Тому треба рахувати і зважувати всі опції для себе. І це стосується усіх аспектів життя, до речі🤷♂
-
Ти ще забув реднек додати
-
Ну да, you pay someone’s mortgage
-
Ні ти що, це профі рівень. Мені ще далеко до такого. Я тільки сорочку в клітинку вдягаю і кепочку харлі девідсон
-
Там все складніше
-
Та можна з ремонтом вже було взяти рівно такого маленького розміру як де вони жили. Ну і так, в ремонт квартири за 100К вкидати 100К це щось не те
-
Такий?:)
23 Jan 2023, 01:02
583337/642422
15 minutes ago