(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Такий?:)
-
А вообще насчет считать - всегда надо конечно, но если у тебя аренда и ипотека выходят в одинаковую цену, то в чем профит сидеть в аренде? Что так, что так условные 3.5 будешь отдавать каждый месяц и инвестировать из остатка
-
Ще ж інший бік, пів життя відкладав, хавал мівіну, ходив з сяоми 4, а не епл, а потом раптово помер, так і не скориставшись всімі ціма багатствами
-
Ну я розумію що в айтішкі люди іноді бувають замкнені, і щоб з них витягнути щось треба постаратися, але для мене це пісец. Якщо в мене є якісь питання до колег - я вирішую їх з цією людиною, і бажав би того самого для мене, якщо в когось є питання. Іноді буває так що мені не подобається людина суб'єктивно, але я завжди свої суб'єктивні висновки відключаю і оцінюю тільки з професійної точки зору. Мені з цими людьми дітей не хрестити, тому чому я маю якось по іншому до них ставитись? Але я знаю кейси, коли люди свої персональні висновки ставили вище професійних, і це прям капець. І ще я знаю що більшість людей не буде робити як я, і стримувати свої емоції, тому ця 360 лабуда - руйнівник відносин та довіри у колективі. От personal assessment зі своїм менеджером з ціллю покращити скіли - це годна тема, це мені подобається. А 360 - ні.
-
ну вот статистика которую кинули вверху говорит что те кто арендовал даже не инвестировали иначе как у них 11к нетворз вышел лол
-
Я згодна по суті, деструктивна штука в більшості втілень
-
Не всі вкладають туди душу, залежить від того як воно вже в компанії заведено
-
Один з них це тупо як до формальності віднестися
-
Я можу тільки поспівчувати та побажати якось з гідністю це пройти. Є ж варіанти зробити це less painful
-
и толку тогда сидеть в ренте?
-
Я таких знаю, но очень мало. Это не претендует на статистику, просто личный опыт
-
Ну это типа как надо жить по библии секты свидетелей пузыря. Как с любой священной книгой - кто ж по ней живет
-
btw, btc 72k
-
А це точно Канада? Бо я тут таких парканів з цегли і металевих грат ще не бачив. Навіть на цвинтарі
-
Дякую :)
-
My pocket after normal life
-
Ну якщо правильно все порахував (а не тільки плату по моргеджу) і не збираєшся найближчі роки змінювати місце проживання - то так, купувати може бути гарною ідеєю
-
Хахаха Дебіли блять (с) Епл презентував новий мак міні, у якого пауер баттон знизу, тобто шоб його тицнюти, треба трохи підняти Та нову мишу, у якої порт зарядки теж знизу, тому одночасно заряджати і користуватись неможливо Інженери йопт
-
Мабуть треба жити збалансовано - так, щоб тобі було комфортно, але не витрачати зайве і заощаджувати там, де це можливо. Тобто нормальне помірковане життя. Рівень комфорту у кожного буде свій
-
Пробили ATH
23 Jan 2023, 01:02
583356/641994
20 minutes ago