(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Nope. Я з протилежної сторони 😉
-
Такого плану
-
Тут саме камʼяних дуже багато
-
Стривай, а ти з Ванкуверу?
-
Це не просто Канада, це ванкувер, он бач позаду Vancouver special стоїть.
-
а купувати житло тілько тому що “своє” та де я буду жити на пенсіі, то тре просто грамотно рахувати
-
Так, я спостерігала за тим як ціни виросли там! Я не думаю що ми б на нетривалий термін купували, але я все рівно дивилася будинки - які є, просто цікаво які традиції забудови
-
До ковіду тут можна було непоганий будинок за 300к взяти. У мене так однокласниця з Ванкувера переїхала. Тепер такий 700+ 🤷♂
-
Це просто вже вийшло на канадський рівень, бо мені цей флешмоб з закриванням дверей в піч вчора два рази попався
-
Ми розглядали серйозно варіант пожити в Галіфаксі деякий час, багато чого вже вже знаю що там є по районам, спортклуб навіть придивилася 😀
-
Хтось тут є сініорний у Firmware? Zephyr, Rtos. Є контракт на пару місяців, який може перерости в щось більше. Маякуйте із резюме одразу!
-
Хз, я не знаю подробиць, бо не читаю місцевих новин, мені вистачає негативу крім них. Але з самого початку казали, що підозра на вбивство
-
Мені здається як нещасний випадок то могли б вже сказати?
-
Це триндець! Ще б пак, я спочатку думала погано стало, а там таке, ще й мати знайшла її
-
Та мені всіх шкода. Просто на фоні війни в Україні такі речі вже не справляють враження, як колись
-
Це зрозуміло, але дівчину шкода, працювала з мамою і начебто нещодавно приїхала… ну і взагалі це не стабінг, а таке воно gruesome , як у детективах
-
Там район Мамфорд не дуже, а цей Волмарт взагалі в основному для певної національності, так би мовити. До цього там когось зарізали не паркінгу десь пів року тому 😔
-
Знаю хто з Ван ще в 2022 переїзджав
-
🥁🥁🥁 Ми відкрили The Test Tribe Toronto Chapter, спільноту для тестувальників, тепер і у Торонто. Доєднуйтесь на завтрашній івент! Checkout this Meetup with The Test Tribe Toronto: meetu.ps/e/Nx3Gl/YppPm/i
-
Думаю навіть в Україні це було б гучне вбивство. Але ти правий, з сумом помічаю, що читаючи «загинуло 4 людини внаслідок бомбардування» я думаю «фух, не великий будинок цього разу». А з іншого боку і не хочеться замислитися, хочеться так і проскочити на цьому «фух», бо день коту під хвіст з тими думками
23 Jan 2023, 01:02
583385/634588
21 minutes ago