(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мені здається як нещасний випадок то могли б вже сказати?
-
Це триндець! Ще б пак, я спочатку думала погано стало, а там таке, ще й мати знайшла її
-
Та мені всіх шкода. Просто на фоні війни в Україні такі речі вже не справляють враження, як колись
-
Це зрозуміло, але дівчину шкода, працювала з мамою і начебто нещодавно приїхала… ну і взагалі це не стабінг, а таке воно gruesome , як у детективах
-
Там район Мамфорд не дуже, а цей Волмарт взагалі в основному для певної національності, так би мовити. До цього там когось зарізали не паркінгу десь пів року тому 😔
-
Знаю хто з Ван ще в 2022 переїзджав
-
🥁🥁🥁 Ми відкрили The Test Tribe Toronto Chapter, спільноту для тестувальників, тепер і у Торонто. Доєднуйтесь на завтрашній івент! Checkout this Meetup with The Test Tribe Toronto: meetu.ps/e/Nx3Gl/YppPm/i
-
Думаю навіть в Україні це було б гучне вбивство. Але ти правий, з сумом помічаю, що читаючи «загинуло 4 людини внаслідок бомбардування» я думаю «фух, не великий будинок цього разу». А з іншого боку і не хочеться замислитися, хочеться так і проскочити на цьому «фух», бо день коту під хвіст з тими думками
-
Трохи республіканських жартів вам) www.reddit.com/r/therewasanattempt/comments/1gdpng6/to_be_funny_and_not_be_racist/?utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
-
Ініціаторів, лідів знайти - треба ще постаратися 😁 Знайшли чудових, аж трьох! 😍
-
Нарешті :)
-
ось так ти і виплатиш мортгейдж
-
A Mac Mini power stick Today only 59.99
-
З радістю, але можна трошки зарання анонс робити, будь ласка? Ну щоб був час запланувати то :) дякую 🙏
-
Приходь на наступний ;)
-
Але, нажаль, завтра корпоратив, тому я б з радістю відвідав цей івент, але не вийде :)
-
там тоненьким пальчиком можна підлізти
-
Зайдіть на посилання зверху, там можно до Мітап спільноти додатися і на нові івенти буде сповіщення. Це як одна із простих опцій.
-
Може можна якусь розсилку зробити чи може де є соурс щоб трекати наступні події?
-
Так! Не було часу, чесно 😅
23 Jan 2023, 01:02
583397/635720
about an hour ago