(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
він хоча б знає що ця штука відноситься до географії, а не просто корона якась для краси. Але питань становиться ще більше:)
-
Та в мене з відгуками все добре, я за то не переживаю:) справа в моєму ставленні до 360 в цілому
-
Це як ти ходиш, наприклад чоловік квіти не купує, але ти якось не задумуєшся про те і не переживаєш, інших забот вистачає. А якщо якась подруга кожні 2-4 тижні почне питати «а твій купив? а на цьому тижні? а що ти про це думаєш?» то почнеш вже думати чи нервувати що дійсно шось не так
-
У нас колись в компанії не було ейчарів. Потім вони зʼявилися і почали робити 1-1 мітинги з людьми кожні 2-4 тижні. І на цих мітингах вони питають «як тобі команда? як тобі таски? як тобі той колега, а чи комфортно з цим» В мене таке відчуття що від цих опросів тільки гірше. Раніше сидиш, і навіть якщо в тебе ужасні таски чи колега ти якось просто про те особо не паришся і навіть не думаєш. А коли хтось кожні два тижні про це питає - ти починаєш про то задумуватися.
-
Нормально биканув)
-
💸 Майже 600 млн грн втратила держава на закупівлях безпілотників для «Армії дронів». Компанія «Кріон-М» продавала дрони Держспецзв'язку за завищеними цінами. Закупівлі проводили за прямим контрактом в межах проєкту «Армія дронів», організованого разом із Мінцифри. Чому фірма, що раніше продавала килими, отримала багатомільйонні контракти на постачання дронів? Як коментують завищені ціни на дрони очільник Мінцифри Федоров і колишній голова Держспецзв'язку Щиголь? Читайте у нашому розслідуванні та дивіться у відео 🧡 підписатися | підтримати