(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а дати на фарах - на легке пошкодження передка
-
Ні, бо вундервафлі не існує. Існує кропітка робота, стратегія, розмова з нацією і боротьба з корупцією, але бубочка в це не вміє. Доведено Леопардами, Ф16 і що там далі по переліку.
-
Тобто ти проти того щоб Україні давати зброю?
-
Нє, він серойзно, і не вперше 😁
-
дуже товсто тролиш, аж не цікаво. (сподіваюсь це тролінг)
-
машина десь біля океану їздить? якщо ні, то не повинно бути іржі крім як під низом, куди закидує сольову суміш взимку. у мене 2017 року машина, і під капотом залізо не іржаве
-
Пропуски зажигания мб, та и не забывай что это не лухари сегмент
-
і мені у дилера жіночка сама сказала "пропонуємо гарантію, але вона вам не треба. вона тільки на заводський брак, і тільки на трансмісію"
-
Пластик вилизаний а болти іржаві бо лінивий дітелінг.
-
Демократи дуже зручно ховались за респів щоб не давати зброю, а тепер після голосування просто вирішили не давати 🙈
-
Платна гарантія як спосіб довести що машина ок? Щооо? Це просто такий лол що годі і уявити. Платна гарантія це найбільший розвод дилерів і вона ніфіга не вигідна, а тут типу це підносять як бонус. Ох і лол.
-
От ракети отримаємо і Путін здасться, ага
-
"от подолає корупцію, поговорить з нацією, і хутін здасться"
-
Я проти того, щоб з кожної праски лити людям а вуха, що це - воно і зараз точно буде перемога. Потужна така. А потім пиздити 600 лямів на дронах, які от точно потрібні.
-
ну дак треба читати. може бути таке що вони вам дпросто дадуть 1000 дол на ремонт мотора і все
-
Vancouver
-
Кажуть двигун теж покривається гарантією, але глибоко не копав, не знаю на скільки і які нюанси
-
От сюди я б уважно придивився
-
по фото хоч видно щось, а здогадки про стан під нижніми пластиками - ворожіння на кришталевій кулі 🤣
-
ну ок, дай експертну оцінку по тим фотографіям і проінструктуй
23 Jan 2023, 01:02
23 minutes ago