(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
може в якихось будинках овер 5 лямів там і запарюються, а в цих халупках до ляму двох “і так сойдет”
-
крайнощі) просто чергова хата побудована по принципу “еххх, побільше побільше!” може я бував в таких місцях але з десяток кондо та пару будинків шо я бачив мали такі дебільні планування просто капець, видно шо ніякої “роботи мислі” не було при розробці плану, в кондо походу єдиний реквайрмент напхати побільше юнітів, а в будинках взагалі ніякої логіки.
-
Взагалі я вам про топляки скажу так. Давайте по перше ділити машину в якої вода в мотор потрапила, скажімо коли невдало заїхали в калюжу і машину яку залило типу повністю що вода стояла в салоні. От якщо говорити про другий випадок то в мен було два таких мінікупери. Один купив з рук інший з аукціону з флуд демеджем. Перший який я купив з рук - там чувак довго їздив з підвищеною вологістю в салоні. В мініків буває забиваються трубки люка і тоді вода збирається всередині. В нього всі болти поржавіли всередині. Типу нахиляєшся а там рульовий вал іржавий, болти на ньому іржаві. Це було питання кількох років я думаю. Друга машина - походу відкрили вікно коли були дощі. Там повний салон води. От відкриваєш і ноги ставиш у воду. Ми її забрали і зразу розібрали. Типу вийняли салон, ковер і всі пластики крім даху і торпеди. Все помили і плісняву прибрали. Машин виглядала так наче там ніколи не було води. Ні запаху, ні слідів, ні плісняви.
-
Я ще хотів додати гемблінг, але місця не було😂
-
Дозвольте мені ще раз, востаннє висловити свою позицію. Допомагати треба і це чудово, але ніхто нікому нічого не винен і не зобов'язаний надавати будь що. Це українська влада продала хер зна куди 6000 танків, літаки, навіть сраний авіаносець. Це мудрий нарід обрав блазня президентом і це мудра влада пиздить мільярдами, створивши фактично два класи населення: тих, хто має воювати, і тих, хто в шоколаді. Жодна людина не була покарана за звалювання 21 лютого з Мелітополя, Херсона, Маріуполя СБУшників і влади, жодна людина не була покарана за розмінування і таке інше. Я не хочу програшу, але об'єктивно він буде. Бо попиздили гроші на укріпленнях коло Харкова, зараз піздять в Запоріжжі, до того ніхто нічого не будував між Адвієвкою і тим, де фронт зараз. І якщо вас це влаштовує, то вас має влаштовувати і цілком логічний результат. І жоден тамагавк цих фактів не змінить.
-
Якщо хочеш бери і переписуй ;)
-
А почему все опросы с одним вариантом ответа?
-
Машина це механізм, там не буває не зворотніх процесів ти завжди можеш поміняти деталі. Не зворотнє це хіба якщо шатуни черех картер повилітали надвір, оце не зворотній процес. Взагалі якщо авто стоїть а не їде і його заливає то вода всередину мотора майже не потрапляє. Інша справка коли ти заїхав у воду і в тебе працює мотор. Там може бути гірше.