(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ecu в усіх майже машин що я бачив з гідроізоляцією
-
а нічого що в 80% автівок ECU стоїть в підкапотному і без окремого коробу
-
Це тільки в бмв плати збризнуті лаком зверху і від корозії накриваються. Але навіть якщо і так - купив з розборки блоки. Підкинув і поїхали
-
По третє блоки управління в деяких машин навіть ті що стаять в салоні мають гідроізоляцію
-
Ні, не так. Українці винні в тому, що не змусили (і продовжують не змушувати) владу боротися ефективно і нести відповідальність за свої дії.
-
Проводка це найпростіше що можна ремонтувати на машині. По перше ти бачиш візуально де корозія і що треба поміняти. По друге проводка на розборках нах нікому не треба. Вони тільки раді будуть якщо ти прийдеш, забереш її.
-
Шта? И как ты поменяешь какой нить "основной жгут", который закладывается на заводе в пустой кузов? Будешь всю машину разбирать? И продиагностировать жгут на 50 проводов - то ещё удовольствие.
-
То розбираєш всю консоль і весь інтерʼєр, передивлятися кожну спайку на кожній платі, тому що в сучасних машинах всі системи жорстко завʼязані один на одного, міняєш всі плати, які виглядають підозріло, бо ти не захочеш розбирати салон ще раз, прошиваєш все, шоб воно знову запрацювало. Все можна вдома зробити, своїми руками. Рекомендую купувати водолазів.
-
От про це я й писав коли казав що це так собі переговори будуть
-
Вже багато разів казали, що ну нема ніякого сенсу с точки зору вигоди/грошей купляти відносно свіже бу. Дивись графік. В чому проблема нової мазди 3 чи якоїсь елантри(C class загалом)? Вони ж якраз під ваш бюджет.
-
зі страхівкою явно щось не так. я зараз плачу тенант страховку 12$ в місяць, лендлорд платить 1600$ в рік
-
Саме так і робив, брав і знаходив
-
Будиночок з фото явно не до ляму коштує. А мене бісять ці бедруми в будинках де лише ліжко можна вмістити, і як спати в цій камері з малою кількістю повітря неясно. Про нові кондо взагалі мовчу. Там ппрсто між ліжком та стіною лише боком можна ходити))
-
дак проводку так і роблять що у тебе колодки тільки там де щось треба відєднувати, тобто біля блоків чи біля зйомних деталей
-
просто знайди провідок, бро
-
Так у него десяток этих колодок. Конечно если провода целые - не вопрос. Но не дай бог где то внутри повреждения, ещё и плавающие - задолбаешься искать.
-
Саме так і робив. Мінікупер, поміняв два блоки знизу. В одному був згнивший контакт. Розібрав колодку. Вийняв провод, замінив - все полетіли
-
Ну і при чому тут Томагавки?
-
Якщо в тебе основний джгут то розбираєш колодку і вставляєш провод. Самі по собі провода в ізоляції не згніють. Вся справа в контактах. Діагностика якрах елементарна - знімаєш колодку і дивишся, лол
-
И главное - как потом поменяешь этот один проводок?)
23 Jan 2023, 01:02
583849/634833
about 2 hours ago