(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
дак проводку так і роблять що у тебе колодки тільки там де щось треба відєднувати, тобто біля блоків чи біля зйомних деталей
-
просто знайди провідок, бро
-
Так у него десяток этих колодок. Конечно если провода целые - не вопрос. Но не дай бог где то внутри повреждения, ещё и плавающие - задолбаешься искать.
-
Саме так і робив. Мінікупер, поміняв два блоки знизу. В одному був згнивший контакт. Розібрав колодку. Вийняв провод, замінив - все полетіли
-
Ну і при чому тут Томагавки?
-
Якщо в тебе основний джгут то розбираєш колодку і вставляєш провод. Самі по собі провода в ізоляції не згніють. Вся справа в контактах. Діагностика якрах елементарна - знімаєш колодку і дивишся, лол
-
И главное - как потом поменяешь этот один проводок?)
-
А якщо без або або, чи так не буває?
-
В вас 12 кад - то таунхаус? Ну і напевно не Отава?
-
При тому, що є більш ефективні та доступніші методи підвищення боєздатності і укріплення оборони, але вони не такі приємні для влади. Можна замовити в США шостий флот, отримати логічне «ні» і сказати «от, бачите, які потвори, вони нас кинули! Тепер треба буде йти на перемовини на херових умовах». Так і буде, я впевнений.
-
Ні, на 15к страхвуання речей було. Звичайна страхівка
-
Ти живеш трохи в іншому світі. Купити водолаза і продати його лоху - прибуткова справа. Але єдиний кому реально таке авто можна рекомендувати це людина зі своїм сервісом і ще парою запасних машин, щоб їздити на них місяці, поки водолаз розібраний до болта
-
в вас що речей на 100к застраховано? я просто мінімум на 20к вибрав
-
В вас досить дешева страхівка. Я платив 30 як тенант, зараз 70. Знову ж таки то конкретний випадок, як і такси і т. д.
-
Заведеш блог я підпишусь, тільки нормальний а не проруснявий
-
Є ознаки того, що захід знову грає у втихомирення агресора, і причини мають нуль відношення до згаданого тобою
-
Іди в радники тоді, блог заведи, може тебе почують. А то все оте «а я гаваріла» створює враження що ти тільки того в чекаєш коли русня окупує всю Україну
-
ні це окремостоячий, і не онтаріо
-
Ти читати вмієш? Я ж вище написав що я батьку своєму купив топлену машину і сам на такій їздив.
-
А які є ознаки того, що щось робиться у потрібному напрямку?
23 Jan 2023, 01:02
583862/636229
4 minutes ago