(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Давай зійдемося на тому, що водолаза можна брати лише якщо ти на 100% розумієш ризик
-
Найцікавіше при цьому, що розмір не мастер бедрумів у цьому будинку може бути як раз 10-12 метрів 😁 Адже тут це вважається нормальним. Типу там дитина лише спить, навіщо більше робити
-
Всі зєднання зазвчиай ідуть через колодки. Просто щоб два провода були зєднані я не бачив. Я от не уявляю скільки років машина має стояти щоб ізоляція самого провода почала пропускати воду. Я бачив дроти з поганою ізоляцією... в Ниві.. 40-ка річній
-
Стоять - долго. Ездить - не очень долго.
-
Я просто запитала, скільки це коштує, бо не знала розцінки, а якраз ця пара переїжджала Торонто-Калгарі раніше і зараз Калгарі-Ванкувер. Мені сказали, що може бути й дорожче, але може бути й дешевше
-
так само на шевроле
-
Ну давай посмійся, я тобі можу за 10 хв отримати доступ до всіх точок на мініку 2-го покоління
-
Смеюсь в голос.
-
ну ок, може є якісь пиздуваті машини. Я то крутив тільки GM, Jeep і мініки. Там в цьому плані все норм
-
зазвичай вони всі в легкому доступі)
-
Ну и любимое место отгнивания и плохого контакта в любой машине - контакты на кузов. А их тоже десятки.
-
Вже 5 років працюю в ІоТ і воно тіки росте і росте :)
-
Так і я ж про це, влупили там де не треба і забрали звідти де корисно було б
-
Ну це такий стиль. Може менш практичний, але більш естетичний 🤷♂ Мене, наприклад, хвилює як опалювати все це, а тут ще люблять робити великі вікна на всю вітальню. Мабуть розраховано, що на чек за опалення звертати увагу ніхто не буде
-
Так, справлюся і так це час для того щоб їх відкрутити. Ну ще накинь 5-10 хв пройтися по всіх дремелем з щіткою
-
Очень быстрый гуглеж говорит что их минимум 14. Точно управишься за 10 минут? А сколько времени займет не просто ткнуть пальцем, а достать почистить и вернуть на место?
-
Який поступовий переїзд😀
-
Тому що в ракетах нема зерна . Польські рольнікі забороняють якщо це не захищає польський повітряний простір від української пшениці
-
Щось незрозумів чого тут клоунів накидали. Практично те саме написали в NY Times
-
Клоунов ставят те кто за Зе голосовал. Это типа подписи 🫶🏻💪🤞
23 Jan 2023, 01:02
583889/634833
5 minutes ago