(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та багато копів воює, їх мобілізують в нацгвардію. Ймовірно тримають як свій моб резерв. Але таке ляпнути коли ловлять всіх це просто жесть
-
Влаштували бунт проти відправки на фронт.
-
Взагалі це таке собі майже філософське питання, скільки потрібно місця в спальні. Велика спальня - це гарно, але якщо люди планують там тільки спати, то надто велика і не потрібна. В мене якраз така ситуація - батькам в спальню поставили меблі, писемний стіл та ін, бо вони так звикли та трітять спальню як кімнату, де вони можуть і відпочити, і за компом посидіти самі (а не в кабінеті, не в гостинній, не в фемілі рум, бо то common space). Там хоча б це місце utilized. У дітей також. А в нашій спальні не дуже.
-
Не пам'ятаю чим славнозвісні
-
А ще були славнозвісні дніпровські копи.
-
Ну він сказав практично що поліція не народжена для війни. 😁
-
В Маріуполі патрульні і на азовсталі були
-
У мене брат спецназівець поліцейський, під бахмутом воював, хз про що цей тіп каже взагалі
-
Ну так, а що ходити довкола машини, розводити руками і бідкатися ой ай що ж із нею робити? Коли ти знаєш як робити роботу то робиш її швидко. Я мотор з мініка знімаю за 2-3 години. Дак це іще без підйомника. З ним було б трошки швидше
-
Те просто ребята с улицы лучше готовы воевать чем полиция. Сказки на уровне шашлыков
-
І здується парасолька
-
І так буде з будь-якою іншою жертвою агресії
-
Як Обама колись казав - Україна хуйлу потрібна більше ніж нам. Нічого не змінилось
-
Бля йду скину куму дальнобойщику що чуваки з категорією е природжені піхотинці
-
Ага, я розбирав нбт ево, там тільки до неї йде 4-6 кос проводи, залежно від комплектації.
-
Ну тоді якраз це вкладається в традиційний канадський downsizing коли діти виросли
-
та не образив, мені байдуже насправді. Якби я за нього голосував, то і зараз би не відчував з цього приводу жодних докорів сумління
-
Саме так)
-
Основні конектори і блоки стоять біля підлоги в ногах пасажира і водія. Зверху тільки магнітола і приборка
-
Є купа причин що б відмовитись від Іспанії)
23 Jan 2023, 01:02
583926/637393
about a minute ago