(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як Обама колись казав - Україна хуйлу потрібна більше ніж нам. Нічого не змінилось
-
Бля йду скину куму дальнобойщику що чуваки з категорією е природжені піхотинці
-
Ага, я розбирав нбт ево, там тільки до неї йде 4-6 кос проводи, залежно від комплектації.
-
Ну тоді якраз це вкладається в традиційний канадський downsizing коли діти виросли
-
та не образив, мені байдуже насправді. Якби я за нього голосував, то і зараз би не відчував з цього приводу жодних докорів сумління
-
Саме так)
-
Основні конектори і блоки стоять біля підлоги в ногах пасажира і водія. Зверху тільки магнітола і приборка
-
Є купа причин що б відмовитись від Іспанії)
-
А що за тарпедою? Все на вайфай працює?
-
ну от я і кажу, що залежить від уявлень про "нормальність" і "зручність". Якби я був один, то я б собі взагалі хотів мінімальну площу, типу студії метрів на 25-30, щоб менше було прибирати і нічого зайвого, але я по життю мінімаліст
-
Понял принял, прости если обидел тебя. Сразу видно утка за зелю не голосовала
-
Я б з цієї причини точно не відмовлялася б від неї… просто місто б обрала поспокійніше, а не місцеву Флориду
-
Доречі щоб повністю розібрати салон крім торпеди мені знадобилося щось типу 1-2 години
-
Вони тут уже 4 роки, тож переїжджали в різні роки
-
Щоб не було шоку від зміни майндсету на west coast🙃
-
Доречі класно вийшло, думаю якщо покрити лаком то ти б не відрізнив від нормально пофарбованої машини
-
Ось фотка з мініка, двай покажи де там 100500 проводів яким не даси ладу:
-
не знаю як інші, а я ставлю клоуна, коли хтось пише якийсь сором більший ніж прийнятний рівень неадекватності 🤷♂️
-
Та мені вже вистачило фоток з ремонту кузовщини та фарбування балончиком :)
-
и понять здравие чатика
23 Jan 2023, 01:02
583938/637937
2 minutes ago