(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
(починаючи з мене)
-
У мініка нбт ево від бнв, там проводки, як говна в дт Ванкувера
-
всі в жарт будуть вибирати Зеленого
-
Так смотришь на авто и думаешь офигеть какая у них маржа с продаж наверное. Типа ну что тут сложного? Почему оно блять стоит 50к+ 😄
-
у GM іщей всі внутрішні блоки захищені від води
-
Можливо на най везуча людина у світі, але нам смертним не завжди щастить
-
я казав зразу - можуть бути пиздуваті машини, але в мініків і в GM все дуже просто
-
І конектори можуть закиснути, що на один може піти година
-
Доречі ці два нижні блоки в мінікуперів і без топляка ригають. По них навіть рекол був. Там немає захисту ніякого і просто від підвищеної вологи там згнивають контакти на платі
-
Я доречі думав про канал де постити відос з ремонтом мотору на швидкість
-
Ну реально мені так з перекурами зняти мотор на мініку і відкапіталити це днів два, ну може три. Розібрати салон топляка, помити, почисти це день два.
-
Не кравчука було нереально з таким лютим винищенням інтелігенції, культурної ідентичності, багаторічним приниженням та пропагандою в совку
-
Ось буду скоро розбирати мініка до металу і зроблю вам фотки
-
Саме так, ніколи не розумів чому дрочаться так довго з машинами
-
ТО повідомлень, якщо б в Канаді було 140к укр айтішників та чи навіть 70к. Ми ю індусів витіснили 😁
-
Роботи буде на тиждень-два, якщо ти не Катан, він за годину все робить, з перервою на купівлю нового мініка
-
Вот бы посмотреть на параллельную реальность с ним
-
Слева и справа по жгуту как минимум. За торпедой будет ещё толще.
-
Я лично думаю с 91 все пошло не так. Не Кравчука надо было
-
Я думав про те щоб взяти мотор і трансмісію але зробити шасі заново. Хоча це такий складний проект. Може на наступне літо
23 Jan 2023, 01:02
583975/634833
5 minutes ago