(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Велика спальня == багато повітря, свіже повітря == кращий сон. Ніякої філософії. Але тут вже справа можливостей та приоритерів, та хто як звик
-
Трохи шкодую що Донецьк свого часу не глянув. Але Луганськ... нє ))
-
Це як де краще спати на ліжку чи на дивані. Донедавна(років 10 -15 тому) вважалося що на дивані краще бо він менше місця займає) можна скласти та гостей посадити)
-
Може для вас варіант в Европу за новим паспортом зʼїздити? Чи у вас не має ВОД?
-
Не знаю чи допоможе то вам. Коли подаєтесь на ворк перміт, вам приходить лист в якому. Написано зо ще скілько то місяців ви можете працювати пока ваш ворк перміт розглядають
-
1-1 кожні 2 тижні це сильно...
-
Застосунок «Дія» увійшов до списку найкращих винаходів світу у категорії «Програми та програмне забезпечення» за версією журналу TIME у 2024 році. Оце круто, Дія топ
-
Коли «заженуть» назад в офіси - тоді і «оживе» ринок.)
-
Це не тоді коли працюєш з дому, чи креветки любиш готувати. Бо спати на кухні таке собі
-
Це найпотужніше що захід може запропонувати
-
Губами
-
Ну от 2 пункт і підтримають
-
1. нато 2. росія іді нахуй 3. дайдайдай
-
Шлюб в "Дії" увійшов до списку найкращих винаходів світу за версією TIME Журнал зазначає, що процес одруження простий, хоча й не надто романтичний: один із партнерів робить пропозицію через додаток, а інший отримує сповіщення. Якщо друга сторона відповідає "так" протягом 14 днів, пара домовляється про дату відеозв'язку для весілля з ведучим на платформі Webex. Зазначається, що вже більше ніж 1,1 мільйона українців скористалися цією технологією для пропозиції ℹ️ підписатися
-
Ідея явно з офісу, а кулеба мабуть сказав що я манав в це гімно влипати, от ти, йди сюди, на, підписуй, а я постік в фб напишу
-
Але все ж я гадаю що його тупо використали
-
Цікаво було б подивитись)
-
це той тіп який заборонив видачу паспортів, вірю повірив 😁
-
Особливо на постілі, ммм
-
29 жовтня 2024 року в місті Монреаль відбулася важлива зустріч Міністра закордонних справ України Андрія Сибіги 📌 Міністр Сибіга підкреслив: "Ви громадяни України, і консули працюють на Вас, а не навпаки. Я цю філософію всю зміню."
23 Jan 2023, 01:02
584030/641350
9 minutes ago