(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
F f
-
и 2 года назад такие были
-
це що, через 2-3 роки всім CUAET-чикам без ПРа буде па-па?)
-
ну і нехай. Гугл +5%
-
Патруль обивательський: українці в Польщі вже бояться нового руху проти іноземців під дахом поліції informator.ua/uk/patrul-obivatelskiy-ukrajinci-v-polshchi-vzhe-boyatsya-novogo-ruhu-proti-inozemciv-pid-dahom-policiji
-
Мені хтось казав що зараз якісь служби (міграційца чи центр зайнятості, хз) почали типу компанії дрюкати якщо вони наймають на роботу в першу чергу не громадянина або перманентного резидента, а мігранта що типу треба пояснювати чому саме мігранта. Але хз на скільки це в принципі реально. Якщо хтось поділиться інсайдами або інфою - буду радий.
-
Дитина загинула, 29 поранених..
-
Press F to respect
-
UPD: Харків. На цей момент постраждали 23 людини. 2 перебувають у важкому стані, 8 — у стані середньої тяжкості, інші мають легкі поранення.
-
Харків: станом на 23:35 внаслідок російського авіаудару постраждало 10 осіб, серед яких є дитина. Зруйновано під’їзд 9-поверхового будинку з 1 по 4 поверхи. Під завалами можуть перебувати люди. На місці тривають рятувальні роботи та гасіння пожежі. 🆘 Сайт • Fb • Tw • Insta • YouTube
-
Ще одне сумне відео: youtu.be/Rfo-qliL7a4 Випереджаючи питання "що робити", скажу наперед - я не знаю 🥲
-
Росія вдарила керованою авіабомбою по девʼятиповерхівці в Харкові. На жаль, є постраждалі, зокрема й діти. Під завалами можуть перебувати ще люди. Всі необхідні служби на місці. Партнери бачать, що щодня відбувається. І в цих умовах кожне їхнє відкладене рішення – це щонайменше десятки, а то й сотні таких російських бомб проти України. Їхні рішення – життя наших людей. Тому ми разом мусимо зупинити Росію та зробити це з усією можливою силою.
-
типу що більше тих, кого наймають поза межами Канади? я теж про це думав, логічно було б розібратись уже із тими кого напустили і дати їм повні можливості знайти роботу і адаптуватись, а не вставляти палки в колеса щоб випхати але от цікаво послухати думки у комʼюніті нашому
-
Навряд це стосується тих хто на ОВП
-
it depends
-
Ви мабуть кажете про отримання LMIA - там завжди була така умова, адже роботодавець має аргументувати чому йому потрібно привезти людину з-за кордону. Так само це працює і працювало в США та багато де
-
наче дійсно смішно
-
Як вже казали вище: є досить велика кількість державних і не тільки вакансій, куди завжди потрібен був піар, а іноді навіть громадянство. Наприклад, в Оттаві таких дуже багато. Тому я не думаю, що хтось буде займатися подібною дискримінацією на державному рівні. Дуже важко собі уявити, щоб це було непомітно зроблено
-
Це точно відбувається на етапі подання на провінційну програму, наприклад. Ну в БК як мінімум. Запитають, де докази, що ви, працьодавець, made reasonable effort to hire a citizen or a PR before offering job to this applicant
-
Я не знаю умов усіх провінційних програм, мабуть у професійних є такі пункти. Я знаю, що у деяких, наприклад, були у вимогах бажання і плани жити у цій провінції + потрібно було надати детальний опис чому саме там і як ти будеш там влаштовуватися і тд. Тому не бачу нічого дивного тут
23 Jan 2023, 01:02
584064/637683
19 minutes ago