(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тіп який мені помагав тут тачку підбирати каже приїхав дивитись машину у індуса а той чорним скотчем чек енжін заклеїв на приборці і на питання втф? каже - та це до мене
-
А ще вони пиздять до самого кінця а потім коли ти їх ловиш на цьому то роблять вигляд що нічого не сталося. Тут у них в культурі мабуть прийнято не дойобуватися. У мене раз було. Питаю в чувака: компресію міряв? Він каже так. Все заїбісь . Я дістаю компресометер і про. Ньому міряю що в одному циліндрі 0. Він стоїть далі базарить наче нічого не сталося.
-
Так то українець водій, а українець барига першим ділом наєбе співітчизника по повній
-
Є робота!! Dm для більш детальної інформації. Повний/неповний робочий день Для новоприбулих, студентів, пенсіонерів, випускників 40 доларів США за годину, ми тренуємося!! Доступна субота-неділя Dm для більш детальної інформації.
-
Є робота!! Dm для більш детальної інформації. Повний/неповний робочий день Для новоприбулих, студентів, пенсіонерів, випускників 40 доларів США за годину, ми тренуємося!! Доступна субота-неділя Dm для більш детальної інформації.
-
-
-
-
-
-
-
-
Я колись в індуса купляв тачку. Він зразу написав що типу ран енд драйв але димить. І ціну поставив відповідну. Я приїжджаю. Ну там зразу питаю що сталося. Він мені заливає що це тачка його брата, той хотів їздити. Т.д. т.п. А в нього біля хати стоїть 5 машин. Ну я розумію що він їх фліпає. Він якби і не приховує. Розказує що поміняв свічки але тачка типу димить, треба хед гаскет міняти. Ну бля я дивлюся що вона не просто димить а нормально так троїть. Питаю компресію каже все заїбісь. Я мірю - 0 в одному циліндрі. Ну він такий ой ай, типу я хз. Але тоді я був дурний. Я не знав що в мініків вигорають поршні. Я думав ща візьму в нього. Пофікшу головку і на базар зразу. Але хуй там. В тій тачці вигорів поршень а це означає що треба мінімум новий блок. А ще цей дибіл залив в систему охолодження лайна якогось типу для прокладок типу це мало пофіксити проблеми. Ох і смішний. Я заробив на тій тачці всеодно але був осадочок.
-
🇨🇦 Квебек закриває двері: Мораторій на ключові імміграційні програми! 🚫 Квебек несподівано оголосив про призупинення двох основних імміграційних програм – Програми для кваліфікованих робітників (PRTQ) та Програми досвіду Квебеку (PEQ) 🛑, що дозволяють іноземним випускникам та працівникам залишатися у провінції на постійній основі. Це рішення прийняте задля зниження навантаження через зростання кількості заявок 📈. 🔎 Що вам потрібно знати: 📝 Які програми потрапили під мораторій? Мораторій зачіпає Програму для кваліфікованих робітників 🧑🔧 та Програму досвіду Квебеку 🎓 для іноземних випускників місцевих навчальних закладів. Ці програми складають основну частину імміграційного потоку до провінції 📊, тому їх призупинення – значний удар для тих, хто планував залишитися в Квебеку на постійній основі 🇨🇦. ❓ Чому це сталося? Міністр імміграції Жан-Франсуа Роберж пояснив, що кількість заявок перевищує можливості провінції приймати нових іммігрантів 🤯. Він підкреслив, що Квебек хоче залишити "простір для маневру" у розробці нових стратегій на 2026 рік 📅. Також уряд уперше включатиме тимчасових іммігрантів (студенти та працівники) у довгострокове планування 👩🎓👷. 🗓️ Чого очікувати у 2025 році? Квебек планує провести консультації щодо майбутніх квот на імміграцію та знизити поріг постійної імміграції 🔽. Очікується, що новий план буде готовий до червня 2025 року ⏳, а призупинення триватиме щонайменше до цього моменту. 🔄 Які наслідки матиме мораторій? У 2023 році лише за програмою PRTQ було прийнято понад 25 000 економічних іммігрантів 💼, а ще 5700 – через PEQ для тимчасових працівників 🛠️. Призупинення цих програм вплине на більшість заявників, які планували іммігрувати через економічні програми 🚪. 🤔 Мова йде не лише про постійних іммігрантів Уряд тепер враховуватиме не лише постійних, але й тимчасових іммігрантів у своїх планах 🇨🇦. Квебек хоче зменшити кількість тимчасових іммігрантів 🧳, зокрема студентів та іноземних працівників, чий притік різко зріс за останні роки 📈. Уряд обіцяв контролювати темпи росту імміграції, що й стало основою для нових рішень. Міністр Роберж наголосив, що подальші консультації зосереджуватимуться на «сценарії зниження» постійної імміграції ⬇️, підтримуючи баланс між потребами ринку праці та культурними особливостями регіону. 🔮 Погляд у майбутнє Новий імміграційний план обіцяє значні зміни, головні серед яких – контроль за кількістю тимчасових іммігрантів 🌎 і встановлення нижчого порогу для постійної імміграції 🛂. Мораторій може стати сигналом для тих, хто розглядає Квебек як свій майбутній дім – провінція й надалі активно переглядатиме свої імміграційні пріоритети 🔍. #canada #канада #імміграція Джерело