(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Квебек зменшує кількість мігрантів, тобто франкофонів, а федеральний уряд навпаки, збільшує плани на видачу ПР франкофонам 🤡
-
В мене 1-1 кожен тиждень, але ми просто балакаємо про всяке, іноді про роботу, іноді просто про життя :) іноді про ігри, іноді про політику :)
-
Краще сказати: Квебек зменшує кількість мігрантів. (Крапка) Федеральний уряд збільшує частку франкомовних імігрантів зменшуючи кількість імігрантів в цілому.🙈 В цілому тренди співпадають
-
У меня кожен тиждень та аж 2 1-1 з різними менеджерами, але так, можно їх робити як балачку просто, а можно як вище сказали з HRами, все офіційно, витребувати фідбеки кожен раз, характеристику команди, AB players, оцінку рівня тривожності від 1 до 10 та іншу муть. Як на мене то саме з hr то занадто
-
Я теж відчуваю що якось не дуже ефективно то було 🤦🏻♀️
-
Мені нарахували чистку і екзамен в 453. чистка - найгірша чистка в плані досвіду в моєму житті. тут всі вони до крові хірякають? і шкрібають мануально?
-
Сучасне обладнання, приємні люди, не дають зубну пасту у подарунок, але бляха, гарно чистять, дешево, і не шкребти до крові 😁
-
Як вдома 🥰
-
Мабуть буду шукати іншу клініку, але якщо не знайду адекватних, то краще вже у Мексиці чистку робити