(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мабуть буду шукати іншу клініку, але якщо не знайду адекватних, то краще вже у Мексиці чистку робити
-
Я блін не розумію, як може то подобатись 😭 тобі тупо до крові шкрібають, коли є вже супер адекватні технології які ефективніші і набагато кращі по досвіду 😭
-
Я тепер хз чи повертатись туди через 6 місяців
-
Мені і водою чистили теж і шкрябали
-
Блін, це підстава. Якщо знаєте де роблять адекватну чистку недалечко від Коквітламу, маякніть пліз
-
Взагалі мануально не шкребуть. То було у Пуерто Вальярта
-
Шановні батьки ‼️ Для діток від 5 до 17 років. Проходить набір на курси з програмування та графічного дизайну. Підійде для дітей, які багато часу проводять за іграми, YouTube чи Tik Tok🔥 Перший урок - БЕЗКОШТОВНИЙ✅ Є бажаючі? Пишіть + в особисті 💌
-
Шановні батьки ‼️ Для діток від 5 до 17 років. Проходить набір на курси з програмування та графічного дизайну. Підійде для дітей, які багато часу проводять за іграми, YouTube чи Tik Tok🔥 Перший урок - БЕЗКОШТОВНИЙ✅ Є бажаючі? Пишіть + в особисті 💌
-
-
Рекомендації Єврокомісії щодо "Єдиних новин" взяті до уваги, держава припинить підтримку марафону після завершення воєнного стану, - Точицький censor.net/ua/n3517631