(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну так звідки це? Ну не бачив ніде по наших каналах. Пропаганда є, просто САМЕ ЦЕ шматок лайна щоб скинути в Ру новини і показувати пальцем на "хунту"
-
Ти посмів щось сказати проти росіян, от тобі і відповідають лаптєлюби. Можна не виправдовуватись
-
У нас зараз дуже багато крінжу роблять, у рашки нема ексклюзиву на крінж Мене вже нічого не дивує, але сонце, що ближче дерева, просто вбило😀
-
больше месяца не был в этом чате, так хорошо было... и надо было же все равно зайти хавануть говна 😂
-
ну солнце спустились за неньку, шо тут сказать
-
Тут не ті люди кого можна цим заманити, ми знаєм правду, програмування веде до болей в спині а не до успіху 😁😁😁😁
-
В кількох словах з мультику якось наголос різонув вухо. Тому теж схиляюсь що це не наша іпсошечка
-
Хоча хз хто це склепав може якийсь ухилянт з бермудських островів хз до якої категорії його зарахувати. Відео логічно дітям пояснює чого тато поганий. Хоч і жорстко
-
Дуже багато крінжатини виявилось правдою з роками
-
http://www.oasisdentalstudio.ca/ мені тут сподобалось) прийшла туди по рекомендації друзів))
-
Те саме з Вікторією, якщо хтось знає де нормально чистку зубів роблять, напишіть будь ласка
-
Порєбрік?
-
Та вже непамятаю, може і мене параноя, спробуйте послухати скажете як там
-
До речі проводив опитування, чимало моїх знайомих так робить, як і я сам 😁
-
Може їм просто хотілось цікавий автомобіль, з особливим і неповторним експіріенсом від їзди
-
Слушно. Кантрімен це не так щоб сильно унікальний експіріенс. Але ж вони потім по факту купують Кіа і хундай
-
Це нормальна поведінка, так само як хтось з перегаром чи просто погано пахне 🤷♂
-
Мені рекомендували Smile by Design, вони десь на Oak Bay
-
Краще не буду
-
Я ще не був, але думаю записатися
23 Jan 2023, 01:02
584272/637392
about an hour ago