(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Порєбрік?
-
Та вже непамятаю, може і мене параноя, спробуйте послухати скажете як там
-
До речі проводив опитування, чимало моїх знайомих так робить, як і я сам 😁
-
Може їм просто хотілось цікавий автомобіль, з особливим і неповторним експіріенсом від їзди
-
Слушно. Кантрімен це не так щоб сильно унікальний експіріенс. Але ж вони потім по факту купують Кіа і хундай
-
Це нормальна поведінка, так само як хтось з перегаром чи просто погано пахне 🤷♂
-
Мені рекомендували Smile by Design, вони десь на Oak Bay
-
Краще не буду
-
Я ще не був, але думаю записатися
-
В нас зараз хороша клініка, не влаштовує тільки чистка, оце мануальне шкребіння. Вам розказували, яка там чистка? Теж шкребуть, чи по-іншому?
-
Казав шо нормально чистять, але я хз, може оте шкребіння нормально для них, бо мені так в Іспанії теж почистили
-
там где много платят
-
не забывай птср
-
В мене mdd і аутизм від джаваскрипт 🥶
-
Всем привет Подскажите пожалуйста - есть ли какие-то курсы от государства для подготовки к CELPIP? Знаю что в провинции Newfoundland and Labrador есть такие курсы от организации Association for new Canadians. Подумал, может быть что-то подобное есть и в Онтарио. Спасибо
-
Коли поїв дикого лосося з Костко 😊 www.instagram.com/reel/DBA6jH0tTdC/?igsh=bmJwcDRqbnh3aW81
-
чатжпт каже що розробники ще часто хворіють некомпілітом, деплойпресією та стековерфлорітом. а також мікросервірозом та дедлайновим паралічом
-
До речі я був дуже здивований, що у Канаді багато досить свіжих авто їздить з повністю убитою підвіскою. Їде 20 і дзвенить як не знамо що. Я не бачив, щоб в Україні настільки ушатували підвіску.
-
А "перебрали балку" - це як? Подивиться на неї?) (Я знаю що там 2 сайленти)
-
А хочете прикол? Років 25 тому назад у баті був Москвіч 412. І якось їдемо ми по трасі - і починається якийсь скрежет з під капоту. Дуже сильний. І від обертів залежить. Більше газу - скрип сильніше. Як метал по металу. Ну ми його на трос і у гараж. І коротше дня 2 розбирали той Москвіч не могли зрозуміти що скрипить. І вже кучу спеціалістів подивилося, пів мотору розібрали - скрипить. Коротше коли скидали коробку - у маховика виявилась якась гайка. Вона десь відкрутилася і впала, і маховик її успішно шліфував. І вже майже з'їв її всю. Ще б трошки - і само б пройшло. А ми 2 дні той москвич крутили, і усі казали "та кінець мотору".
23 Jan 2023, 01:02
584283/634566
4 minutes ago