(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Коли поїв дикого лосося з Костко 😊 www.instagram.com/reel/DBA6jH0tTdC/?igsh=bmJwcDRqbnh3aW81
-
чатжпт каже що розробники ще часто хворіють некомпілітом, деплойпресією та стековерфлорітом. а також мікросервірозом та дедлайновим паралічом
-
До речі я був дуже здивований, що у Канаді багато досить свіжих авто їздить з повністю убитою підвіскою. Їде 20 і дзвенить як не знамо що. Я не бачив, щоб в Україні настільки ушатували підвіску.
-
А "перебрали балку" - це як? Подивиться на неї?) (Я знаю що там 2 сайленти)
-
А хочете прикол? Років 25 тому назад у баті був Москвіч 412. І якось їдемо ми по трасі - і починається якийсь скрежет з під капоту. Дуже сильний. І від обертів залежить. Більше газу - скрип сильніше. Як метал по металу. Ну ми його на трос і у гараж. І коротше дня 2 розбирали той Москвіч не могли зрозуміти що скрипить. І вже кучу спеціалістів подивилося, пів мотору розібрали - скрипить. Коротше коли скидали коробку - у маховика виявилась якась гайка. Вона десь відкрутилася і впала, і маховик її успішно шліфував. І вже майже з'їв її всю. Ще б трошки - і само б пройшло. А ми 2 дні той москвич крутили, і усі казали "та кінець мотору".
-
але без жартів - навіщо його вимикати?
-
Якщо брати мишку то краще вже анатомічну: a.co/d/6WVfEfQ
-
Хоча я трекпад юзаю, він в 10 разів зручніше
-
Вже давно треба було в цю мишку вставити бездротову зарядку по типу епл вотч і якусь плоску док станцію для зарядки, щоб просто ставив її туди, коли не юзаюш. Так що епл справедливо з говном мішають за цю діч
-
Есть по подготовке к IELS. Я ходила, но фигня полная. Тебе дают образцы заданий, делаешь все сам, а фидбека никакого нет, никто не смотрит и не проверяет. Я не поняла эти курсы
-
Я раз сідаю в тачку, їду і чую якийсь писк через півкілометра. Більше газу - більше писк. Але періодичний. Я на обочину, відкриваю двері - а то нявчить кіт. Йомайо, глушу мотор, піднімаю капот. Нема кота. Обдивився, нікого не розмотало на частини, ні к*шок, ні шерсті. Покицькицяв, і те кошеня вилізло десь з-під каталізатора. Повіз назад на територію ЖК
-
Та ні, там стільки хімії і антибіотиків, що глисти не виносять 😊
-
Я чогось думав що в фармед більше всякого такого, бо висока плотність
-
Пора йти французьку вчити
-
пруфы билли? (хочется верить)
-
докторам заборонини виписувати транс дітям гормони і пуберті блокер
-
в альберті заборонили в школі на секс едюкейшині розповідати про гендер дайверсіті, а загальний секс едюкейшн тількі за записом батіків
-
globalnews.ca/news/10841743/alberta-transgender-youth-legislation/
-
здрастуйте, наймаю працівників з понеділка по п'ятницю, а також у вихідні, платять відмінно
-
Ну так я і це маю на увазі
23 Jan 2023, 01:02
584298/637683
7 minutes ago