(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
-
можливість розмовляти лише з кожним десятим замість кожним двадцятим ... хз
-
Или хотят чтобы люди из Квебека переезжали по Канаде комфортно
-
ну как вариант, почему бы и нет
-
та хоч якийсь 😂 чи профіт в дешевій робочій силі з Африки, яка потенційно потім буде їхати не тільки в Квебек?
-
Возможно они преследуют профит культурный
-
А всегда должен быт профит материальный?)
-
до того, що профіту від двомовності нема
-
Або навпаки, будуть захищати франкомовних в Альберті від утисків англо-саксів 😂
-
Не дуже зрозумів аналогію Ви кажете що були ті хто робив зворотній перехід, але якщо їх було меньше 50% то виходить що більшість таки отримала краще життя через перехід у раннему віці
-
Ви плутаєте, я жодним чином не виступаю проти франсе в квебеку
-
о, ну якщо ви мислите широко, то розкрийте в чому суть. Я також трохи знаю історію, як вони тоді обісрались, бо великий бізнес обрав Торонто і Оттаву замість Монреалю. І тупо через бабло, а не через принципи Квебек залишився в Канаді, бо незалежними вони не вивезуть
-
Почитай трохи про історію країни, куди приїхав :) Канада була заснована двома народами. І ше заодно може бути цікаво про Квебек, наприклад про тиху революцію в 70-х, як бронетранспортери по вулицях їздили, і після якої Торонто став таким популярним, бо туди переїхало багато англофонів. Ше може бути цікаво за референдум 95-го і т. д. Оті заявки (нафіга французька) досить подібні з тим, якби за совєтів хтось возмущався типу нафіга вам українська
-
Якби ж тільки хтось винайшов килимок, який автоматично заряджає мишу, коли ти нею користуєшся... Oh wait, logitech powerplay is 7 years old now 🙈
-
Але ж рівноправ`я нема, бо нема таких мовних законів в інших провінціях як в Квебеку. І про мінімум 10% англофонів в Квебеку також не чути
-
А зараз держава зобовʼязала робити всіх перший варіант