(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А зараз держава зобовʼязала робити всіх перший варіант
-
Так рішення все одно якесь буде, вона обере або таку ж стать як при народженні, або іншу
-
Тому що, мені здається, що молоді франковні араби в такі села не поїдуть.
-
Як на мене аналогія нормальна. Дитина в 12 років не сформована для прийняття такого рішення, вона має бути захищена від невідворотньої помилки. І захищена державою.
-
Доречі ті причини, що пишуть на офіційному сайті, то типу Canada is increasing its efforts to welcome French-speaking skilled workers outside Quebec to ensure th sustainability and economic development of Francophone minority communities мені здаються ну не дуже раціональними.
-
Я б до 18 встановила. Але 16 вже краще ніж 12
-
Та як і всім, хто сидить у гілці "Допомога з імміграцією". Ріжуть всі стрими і можливості до ПР, але якщо ти закінчив в Африці середню школу, то ти потрібен Канаді, більше, ніж інші, незалежно від інших показників
-
Типо вони в більшості все рівно туди після pr поїдуть, бо що їм робити без англійської
-
Я би сказав простіше - це політика)
-
Після 16
-
Можливо це long run щоб розмити ідентичність квебекуа
-
Это как то цепляет или просто интерес
-
Допустим. А вам то что с того
-
Так і я про те ж. Я чую плани влади, а не розумію кінцевої мети, от і дискутуємо, може хтось має якісь ідеї. Їхати кудись де тебе 90% населення не розуміє це дуже фігова перспектива.
-
Ні, я так зрозуміла що варіант доступний але не з 12 років
-
Так, рівноправя нема. І того я радив почитати історію, куди ми приїхали. Ше недавно маятник був качнувся в одну сторону. Потім після революції 70-х він качнувся в іншу сторону. І закони про захист французької все сильніші
-
www.instagram.com/reel/C_ijOG6NlIW/?igsh=MWlrMjU1Nng2aWc1ZQ== Як вважаєте - постанова? Бо не можуть навіть бомжі у Львові говорити російською, а української з таким собачим акцентом🤔 Там на заборі український флаг видно, може десь в іншому місці знято. Ну або це реально бомжів нагнали і видали текст з гугло-перекладом
-
А курорты работают
-
Должны бы расчистить, почему нет🧐 ну и ты бы не на дикие поехал, думаю, там купаться не супер
-
Я більш прагматично дивлюся. І погоджуюся що це такі політичні танці для Квебеку
23 Jan 2023, 01:02
584373/634715
5 minutes ago