(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.instagram.com/reel/C_ijOG6NlIW/?igsh=MWlrMjU1Nng2aWc1ZQ== Як вважаєте - постанова? Бо не можуть навіть бомжі у Львові говорити російською, а української з таким собачим акцентом🤔 Там на заборі український флаг видно, може десь в іншому місці знято. Ну або це реально бомжів нагнали і видали текст з гугло-перекладом
-
Ух. Не думал что кто-то решится в Африке поучиться ради Канады 😬🍾
-
Ну якби мені в 12 подобалось би грати в куколки, і задивлятися на хлопців, то я можу і задумався би про свою стать
-
Ну если за руль алкоголь или работать - они могут навредит окружабщим Писю на писюн помнять вроде могут навредить только себе
-
Ти, коли тобі було 12, був такий, "ага, ну ось і прийшов той день, коли час обирати стать. Хмммм... добре, червона кнопка, буду хлопчиком" - так все було? I'm all for diversity and rights, але дозволяти 12-річним дітям приймати life altering decisions - це ідіотизм Значить алкоголь воно ще 6 чи 7 років пити не може, за кермо сісти ще 4 роки не може, сигарети купляти 6 чи 7 років не може, працювати ще 4 роки не може, а от вирішити змінити собі стать та приймати гормональні блокери - why the fuck not
-
В не дуже розумному електораті є сенс. Але ж, як писали вище, вони все одно поїдуть до Квебеку. Так би можна було одразу в Квебек запрошувати, але ж вони у себе поставили на паузу 2 основні програми. Хочуть, щоб навантаження на ринок житла, лікарів і іншу інфраструктуру хоча б тимчасово пішло на інші провінції? ... та наче не дуже план виходить
-
В Оттаві вже норм розбавили