(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В не дуже розумному електораті є сенс. Але ж, як писали вище, вони все одно поїдуть до Квебеку. Так би можна було одразу в Квебек запрошувати, але ж вони у себе поставили на паузу 2 основні програми. Хочуть, щоб навантаження на ринок житла, лікарів і іншу інфраструктуру хоча б тимчасово пішло на інші провінції? ... та наче не дуже план виходить
-
В Оттаві вже норм розбавили
-
Ну і думав би я напевно між чи я гей, бі, чи жіноча стать
-
В Отаві є музей історії Канади. Досить класний, будете тут - раджу зайти. Там є кімната з еміграцією зі Східної Європи 100 років тому, українська деревяна церква прям в кімнаті стоїть, листи емігрантів з скаргами, як їм розказували одне, а реальність інша, і т. д. :) Ше мене здивували, шо була кімната про Квебек і сепаратизм, короче багато інфи, і без цензури :)
-
ВВС класний розбір з цієї теми робив ще пару років тому в Британії. Більшість дівчат зробили перехід бо: А) вони боялися чоловіків коли вони до них залицялися (не в 12, пізніше, десь в 15-16); або В) бо виявилося що їм подобаються дівчата. Але для цього не обов'язково робити перехід. Бо можна комфортне життя жити в одностаттевому шлюбі