(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
виглядає як скам. без імені компанії/вакансії лінкедіна це ок?
-
Мої діти обожнюють майнкрафт. я маю вдома "сервер" з майнкрафтом, куди вони з задоволенням заходять (і іноді я, тому мені вони збудували окремий будинок). Поки що це доволі локально, і їм цікаво, але я знаю що на Майнкрафт-серверах в Інтернеті, де грають багато людей, вони грають в багато інших ігор. Чи є у вас поради куди (які сервери майнкрафту) приєднатись, щоб діти там безпечно грали? Або дайте адресу свого серверу, щоб туди приєднатись :) (Якщо що, я не проти виставити свій сервер до інтернету, але поки що винаймаю квартиру, і не маю доступу до форварду портів на роутері)
-
У тебя не работает - вот и завидуешь
-
Есть в Канаде
-
Впринципі майже кожен сайт нерухомості має такі калькулятори. Наприклад www.realtor.ca/ і пейменти розрахує, і розмір cmhc страхування, і приблизну вартість купівлі. Останнє (вартість купівлі) він не дуже точно розрахував в пункті скільки тре буде заплатити юристу.
-
Це тут так. А в Україні дуже часто залежало від того як домовишся і за скільки тебе продадуть клієнту. На проекті мідли могли отримувати більше сіньйорів і тд. Хтось приходив раніше і "ріс" всередині компанії довго і мало по зп, а хтось приходив з вулиці і одразу отримував більше. Особливо це було актуальним в менших компаніях і в періоди високого попиту. Тоді взагалі був Дикий Захід. А більші компанії любили придумувати купу складних процесів, щоб не давати вам формальний рейз (привіт Епам). Тому я теж завжди казав, що можете мене хоч на джуна брати, якщо будете платити Х, а на менше я не згоден в будь-якому випадку 🤷♂
-
котушка юзанув одне з 9 життів)
-
і виходить так шо побочний плюс такого “джуна” це більший запас по росту личок і зп? )))
-
та я гоню) просто подумав шо реально прикольно коли ти джун з зп сіньора і такий через півроку - ну пане манагер, я уже тут до міддла доріс, шо там по рейзу? ))