(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В нас, що в Priceline’і, що в Amazon’і ревювер поділяє відповідальність за код який він ревювить. І очікування, що ревювер зрозуміє, що код має робити - гляне в документацію, подивиться на тести, мб поговорить з тим хто PR засабмітив, якщо важко зрозуміти і тд
-
Настільки круті, що деяким навіть монітор не потрібен))
-
Це вони моніки повернули матрицею до викладача який перевіряє щоб все було написано як партія сказала
-
якщо меньше 50$ то ви можете форму не отримати, але декларувати цей дохід і сплачувати податок з нього потрібно. В сра банки репортять будь яку суму(в себе в кабінеті можна глянути все що про тебе зарепортали)
-
Так, це урок парного програмування
-
У нас раніше була домовленість ревьювати ПРи одразу після дейліку, т.к. все одно відволікся. Але по факту після стендапу так само ніахота, як і в інший час
-
У нас ПМ пінгає девів якщо бачить, що якийсь тікет довго висить в статусі PR. В цілому ПРи ревьюваються від пари хвилин до доби.
-
у нас інша проблема (була) - апруви всліпу коли там баги а люди апрувів понаставили я думаю - може, це треба якось гейміфікувати? а не наказувати людей за не-ревью чи пагане ревью
-
прикинь якщо в команді четверо людей і я і вони шлють ПРи - один в 10:00, інший в 11:00 третій в 12 і четвертий в 13 це мені кожні дві години відволікатися від своєї таски? а так я сижу своє роблю і дивлюся ПРи або на початку дня, або в кінці, або по настрою
-
ти токсік! хоча б день давай
-
я так само і один мій колега, всі знають що ревью дивиться вранці або в кінці мого робочого дня. Ніколи, все очікувано. Коли щось критичне то зразу пишуть. Так в них є розуміння коли до PRа подивляться і не турбують по дурницях.
-
Підскажи пліз де можна подивитись що про тебе зарепортили банки. А то я такої опції в cra не бачу
-
Ви бухгалтер в Канаді? Мені 2 бухгалтера казали що не потрібно менше 50 і я не репортила. Політ нормальний)
-
Якщо так буде то країни Європи вже мають готуватись віддавати свої землі раші і північній кореі, все одно нато нічого не зробить бо воно не для війни створено
-
Все так. І в січні мені жоден банк нічого не присилав і не генерував. Чекав до лютого і березня, щоб отримати Т5😔
-
Рефакторінг робимо, раніше їжу через json переганяли
-
Ти не просто дядька з палкою, ти злий дядька з палкою😀
-
Угу, я программіст в убер ітс
-
А ти той заказ доставляєш? Чи звідки в тебе ця інформація
-
Це ж треба так свою кухню любити 😃
23 Jan 2023, 01:02
584597/640086