(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
прикинь якщо в команді четверо людей і я і вони шлють ПРи - один в 10:00, інший в 11:00 третій в 12 і четвертий в 13 це мені кожні дві години відволікатися від своєї таски? а так я сижу своє роблю і дивлюся ПРи або на початку дня, або в кінці, або по настрою
-
Підскажи пліз де можна подивитись що про тебе зарепортили банки. А то я такої опції в cra не бачу
-
Рефакторінг робимо, раніше їжу через json переганяли
-
Угу, я программіст в убер ітс
-
Це ж треба так свою кухню любити 😃
-
Тільки що індуска заказала собі їжу через убер ітс з індійсьго ресторану, в мексиканський в якому вона працює
-
Агроімперія загрожує всьому ЄС — Анджей Дуда Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що вступ України до ЄС вимагає спеціальної аграрної політики, бо вона має надто потужне сільське господарство. «Українське сільське господарство насправді настільки потужне, що може загрожувати сільському господарству всього ЄС у його нинішньому вигляді», — сказав Дуда. Тінь Агроімперії нависла над Європою. @OstanniyCapitalist
-
Для тих, хто вірить місцевим спеціалістам 😁 www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-income/line-12100-interest-other-investment-income.html You may not receive a T5 slip if the investment income is less than $50, but you must still report the income.
-
Це не показано в сра кабінеті. Просто банк відправляє копію ваших Т5 та інших сліпів, якщо вони є, не тільки вам, але і до сра. І так, репортити треба навіть суми менше 50 кадів, просто деякі банки для них можуть не генерувати Т5. Місцеві "бухгалтери" це просто ще один варіант місцевих спеціалістів, які нічого не знають і ні за що не відповідають (буквально). "Політ нормальний" це і при переході на червоний можна казати 😉