(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
прикинь якщо в команді четверо людей і я і вони шлють ПРи - один в 10:00, інший в 11:00 третій в 12 і четвертий в 13 це мені кожні дві години відволікатися від своєї таски? а так я сижу своє роблю і дивлюся ПРи або на початку дня, або в кінці, або по настрою
-
ти токсік! хоча б день давай
-
я так само і один мій колега, всі знають що ревью дивиться вранці або в кінці мого робочого дня. Ніколи, все очікувано. Коли щось критичне то зразу пишуть. Так в них є розуміння коли до PRа подивляться і не турбують по дурницях.
-
Підскажи пліз де можна подивитись що про тебе зарепортили банки. А то я такої опції в cra не бачу
-
Ви бухгалтер в Канаді? Мені 2 бухгалтера казали що не потрібно менше 50 і я не репортила. Політ нормальний)
-
Якщо так буде то країни Європи вже мають готуватись віддавати свої землі раші і північній кореі, все одно нато нічого не зробить бо воно не для війни створено
-
Все так. І в січні мені жоден банк нічого не присилав і не генерував. Чекав до лютого і березня, щоб отримати Т5😔
-
Рефакторінг робимо, раніше їжу через json переганяли
-
Ти не просто дядька з палкою, ти злий дядька з палкою😀
-
Угу, я программіст в убер ітс
-
А ти той заказ доставляєш? Чи звідки в тебе ця інформація
-
Це ж треба так свою кухню любити 😃
-
Тільки що індуска заказала собі їжу через убер ітс з індійсьго ресторану, в мексиканський в якому вона працює
-
Агроімперія загрожує всьому ЄС — Анджей Дуда Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що вступ України до ЄС вимагає спеціальної аграрної політики, бо вона має надто потужне сільське господарство. «Українське сільське господарство насправді настільки потужне, що може загрожувати сільському господарству всього ЄС у його нинішньому вигляді», — сказав Дуда. Тінь Агроімперії нависла над Європою. @OstanniyCapitalist
-
Для мене продиратися через ту дурню вже було занадто, навіть не зробили опцію скіпанути мультик як отой мудрий дракон тобі якісь азбучні істини талдиче
-
Для тих, хто вірить місцевим спеціалістам 😁 www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-income/line-12100-interest-other-investment-income.html You may not receive a T5 slip if the investment income is less than $50, but you must still report the income.
-
Це не показано в сра кабінеті. Просто банк відправляє копію ваших Т5 та інших сліпів, якщо вони є, не тільки вам, але і до сра. І так, репортити треба навіть суми менше 50 кадів, просто деякі банки для них можуть не генерувати Т5. Місцеві "бухгалтери" це просто ще один варіант місцевих спеціалістів, які нічого не знають і ні за що не відповідають (буквально). "Політ нормальний" це і при переході на червоний можна казати 😉
-
Ти зробив помилку в слові курʼєр
-
В мене в одній компанії догеймифікувались, що я дитину посадила тренінги з безпеки за мене проходити. Гарі Потер, шикарна графіка, дракони літають, крилами шуршать, охороняють кі ваулти
-
А зараз я мануально через honda accord api
23 Jan 2023, 01:02
9 minutes ago