(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я теж профакапився так 😁 Не вказав свої 10 каксів з сейвінгсу
-
Держава бореться за існування, але при цьому загрожує ЄС
-
Ось такі справи, малята
-
У кого є НЕО ворлд еліт? Який там ліміт на рекюрінг пейменти? І взвгалі чи є якісь підводні камені?
-
Тому я їм не дуже довіряю тепер 💀
-
Правда я взяв консультацію і мені чувіха напарювала, що я маю поставити 1$ в іноземний дохід (якого в мене не було), щоб мені зробили прорейт такс кредіту, а не рахували за весь рік
-
+ Wealthsimple дуже зручний
-
Аудит вже був, все ок) не хвилюйтесь. Лол
-
лол) така шкода, що можна отримати штраф при аудиті
-
В мене ціль - розібратись в системі і почувати себе комфортно. Тому я для себе вважаю факапом, що я прочитав перше речення де сказано, що можуть не дати T5, але не прочитав, що треба самому порахувати))
-
Вони наче тільки збираються її запускати... А взагалі, як і все у Neo, умови можуть змінити у будь-який момент. Кейси по мутним транзакціям можуть тривати дуже довго (місяцями)
-
Ну яка шкода від цього? Ніяка. Але ок
-
Так все таки в сра кабінеті подивитись що банки за тебе репорять так і не відповіли. Я теж такого там не бачила
-
ми not married (мабуть сильно логічні) але недавно от common-law declaration підписували в присутності нотаріуса (треба для подачі на ПР). це по суті приравнюється до married, розписалися ж на бумажці
-
чого тільки не наслухаєшся від цих клоунів і їх клієнтів 🫢
-
Це не факап, це ок, тому не розумію для чого усі ці бульби та роздування щок)) але якщо комусь полегшало то ок)
-
інтерес можна побачити у виписках банку 😉
-
я і кажу, що це ви маніпулюєте - кажете, що порушивши правило вас не спіймали, тому радите всім порушувати. Це звісно повна дичина. Я наче не в айті групі, а на якомусь жіночому форумі 😰
-
Так я про то і пишу. Що податки з прибутку з сейвінну ви не порахуєте
-
Дякую. То не я писала що треба вираховувати а тільки т5 вводити. Тому відповідь не по адресу
23 Jan 2023, 01:02
584627/634452
27 minutes ago