(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зараз би знайти в cibc як ці виписки нормально формувати 😁
-
Знайшо, дякую 👍 Все ще немає опції взяти виписку за певний період але навіть доки з розбиттям по місяцях краще ніж нічого
-
Зараз ми бачимо кожен майданчик, на якому Росія на своїй території накопичує цих солдатів з Північної Кореї, – всі їхні табори. Ми могли б ударити превентивно, якби в нас була ця можливість – бити достатньо далекобійно. І це залежить від партнерів. Але замість такої необхідної далекобійності Америка спостерігає, Британія спостерігає, Німеччина спостерігає. Всі просто чекають, поки ще й північнокорейські військові почнуть завдавати ударів по українцям. Кожен у світі, хто дійсно хоче, щоб ця війна Росії проти України не розширювалась і щоб війна з Європи не перекинулась на інші регіони світу, – кожен мусить не просто спостерігати. Треба діяти. Треба, щоб слова про неприпустимість ескалації та розширення війни співпадали з діями.
-
Я ніколи не був прибічником теорії змов про те що це все договорняк і Заходу війна вигідна чи те що Захід зливає Україну цілеспрямовано. Але зараз остаточно склалася така ситуація, що росія собі просто тупо купує за західні кошти від торгівлі ресурсами зброю та людей для війни в Україні, до перемоги, яку вони самі вирішать, що вони хочуть. Захід, в свою чергу, допомагає Україні настільки, наскільки це можливо, щоб це мінімально впливало на їх власні країни. При можливості списуючи купу старого металобрухту по космічним цінам і оновлюючи свій військовий потенціал. Як я розумію основна їх ідея базується на тому, що путін не піде далі України і на ній все завершиться. Тому можна не сприймати ситуацію серйозно. Вони просто чекають коли Україна нарешті повністю програє і виконає всі умови росії, щоб офіційно війна закінчилася і вони могли продовжувати business as usual з росією. Навіть не знаю що може повпливати на дану ситуацію крім непередбачуваності трампа. Хоча я дуже сумніваюся, що у нього є хоч найменше бажання допомогти Україні