(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В придачу тільки щелбан 😄🙈😂
-
Може хтось підскаже, які варіанти для неповнолітньої сестри заїхати в Канаду і залишитись навчатись в школі. Батьки вчасно СUAET не зробили і тепер окрім візітор візи не зрозуміло які ще є варіанти * у нас PR ще також немає, скоріш за все буде тільки через рік
-
Искусственный интеллект «обманул» жителей Дублина, анонсировав фейковый парад на Хэллоуин. Люди поверили и пришли В столице Ирландии сотни человек собрались посмотреть на парад на Хэллоуин, которого никто не собирался проводить. Оказалось, что информацию о параде распространил сайт новостей, генерируемых искусственным интеллектом. На сайте мэрии Дублина анонса мероприятия не было. Более того, власти предупреждали, что парада не будет. Тем не менее, фейковый анонс разлетелся по соцсетям и вывел на улицы города сотни доверчивых ирландцев. 🚀 Подписаться / Eng Twitter / YouTube / Eng Тelegram
-
Що ж це за сайт такий 😅
-
ТРУХА Дублін
-
На принципі чогось всі заяви стосовно цієї далекобійної зброї, на кшталт закрийте небо на початку, F16 etc. Це не панацея, нажаль, і setting aside поведінку США, було б непогано якби ми щось і самі робили, ну типу використовували за призначенням те що дають у місцях де вони перетинають кордон, по всій ДНР можна ж бити. А то що не заява так нам заважають
-
Кожна людина заангажована своєю професією. Коли збирають жюрі присяжних на суді, то присяжних обирають максимально рандомно щоб не було заангажованості, а спеціалісти викликаються як свідки, а не як присяжні. Це зроблено не просто так. З керівництвом державою десь так само: спеціалісти мають давати поради, але рішення прийматися незаангажованими людьми.
-
Хто ж погодиться не бити по енерго обьекту до яких достає по всій маленькій території в обмін на те щоб не били по твої обректи по здоровенній території на пів планети до 70% яких навіть не дестрільнуть тим що мають
-
Треба було десь сховати бекап бази данних хоча мабуть все є на супутникових знімках і так
-
В рашкостан є 150 різних ТЕЦ і може більше бо я робив був давно проект на фрілансі і там замовники в сколково працювали робили систему прийняття рішень де ще єнергообьект збудувать вигідніше так от там вже збудованих була база даних в них купа єлектростанцій на сході де Китай Байкал і таке інше а коло Москви тут це 20% може
-
Так політики це максимально заангажовані люди в цьому прикладі)
-
Про Захід - так, і їх причини то окрема тема. Я писала щодо його поста Зеленського і цього дивного наративу, що все уперлося в далекобійність. Бо це все не витримує критики і виходить ми пусті заяви робимо. Бити ворога саме у Росії, нариваючись на ескалацію - так чого не бити у нас, адже наших територій, зайнятих ворогом, вже багато
-
Дякую але це ті дані які я САМА надала в cra коли файлила такси. А не те що "банки їм передали мені показує cra в кабінеті". То є велика різниця. В чаті є експерти з логіки можуть пояснити в чому саме вона:). Бо за той рік що я не надала т5 нічого немає в кабінеті. Диво)