(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Що ж це за сайт такий 😅
-
ТРУХА Дублін
-
На принципі чогось всі заяви стосовно цієї далекобійної зброї, на кшталт закрийте небо на початку, F16 etc. Це не панацея, нажаль, і setting aside поведінку США, було б непогано якби ми щось і самі робили, ну типу використовували за призначенням те що дають у місцях де вони перетинають кордон, по всій ДНР можна ж бити. А то що не заява так нам заважають
-
Кожна людина заангажована своєю професією. Коли збирають жюрі присяжних на суді, то присяжних обирають максимально рандомно щоб не було заангажованості, а спеціалісти викликаються як свідки, а не як присяжні. Це зроблено не просто так. З керівництвом державою десь так само: спеціалісти мають давати поради, але рішення прийматися незаангажованими людьми.
-
Хто ж погодиться не бити по енерго обьекту до яких достає по всій маленькій території в обмін на те щоб не били по твої обректи по здоровенній території на пів планети до 70% яких навіть не дестрільнуть тим що мають
-
Треба було десь сховати бекап бази данних хоча мабуть все є на супутникових знімках і так
-
В рашкостан є 150 різних ТЕЦ і може більше бо я робив був давно проект на фрілансі і там замовники в сколково працювали робили систему прийняття рішень де ще єнергообьект збудувать вигідніше так от там вже збудованих була база даних в них купа єлектростанцій на сході де Китай Байкал і таке інше а коло Москви тут це 20% може
-
Так політики це максимально заангажовані люди в цьому прикладі)
-
Про Захід - так, і їх причини то окрема тема. Я писала щодо його поста Зеленського і цього дивного наративу, що все уперлося в далекобійність. Бо це все не витримує критики і виходить ми пусті заяви робимо. Бити ворога саме у Росії, нариваючись на ескалацію - так чого не бити у нас, адже наших територій, зайнятих ворогом, вже багато
-
Дякую але це ті дані які я САМА надала в cra коли файлила такси. А не те що "банки їм передали мені показує cra в кабінеті". То є велика різниця. В чаті є експерти з логіки можуть пояснити в чому саме вона:). Бо за той рік що я не надала т5 нічого немає в кабінеті. Диво)