(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Її по ходу в тюрягу кинуть Якщо щось знайдуть, а я впевнена, що так і буде
-
Я тебя понимаю, потому что у самого желание таким тварям череп проломить. Но проблема наступает в ответственности за последствия. По этому проще для всех игнорировать ебаных фриков и сдавать куда надо. Вчера кстати при мне бомж зашёл в Старбакс и спиздил всю мелочь с банки для типсов. Очень обидно было за работников :(
-
Відео в соц мережі вже більш ніж достатньо. Якщо я зараз запощу в соц мережі тряпку триколорну і напишу слава параші, угадай скільки пройде часу , поки я 1. Стану відома серед українців 2. Мої данні та данні моєї сім'ї будуть у вільному доступі в тематичних каналах 3. На мене репортнуть і є шанс що анулюють візу
-
Тобі не здається. Тут відношення як до побутової техніки
-
Спасибо)
-
Ниже скинул
-
t.me/uaitincanada/98200/99091
-
Не переходит по ссылке(
-
Спільното, можливо дурне питання але - мені здається, чи в Канаді дуже багато власників авто не париться на рахунок антикорозійної обробки? Знайшов Тойоту камрі 2011 року, обслуговувалась кожні 8-10 тисяч км, на одометрі 120к, чистий карфакс, думав що схопив джекпот, приїхав - попросив ділера показати фотки дна машини а там просто ппц з іржею… Кажуть «ну ми можемо помити і антикорозійною обробкою пройтись і буде гуд»
-
t.me/uaitincanada/99091
-
Інший шаблон, сжати до однієї сторінки, убрати мову, софт скілс, убрати розрив між єкспирієнсом і скілами, убрати пет проджекти, змінити булети в єкспирієнсі, додати більше цифр, типу зробив щось зо оптимізувало швидкість роботи сайту на 100%, чи оптимізував щось, що збільшило кількість клієнтів
-
Так от її зняли на відео. Поліція точно в курсі . СБУ вже шукає. Толку старій бабі пику бити