(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну ми ж про зараз кажемо. Так то європейці від двз теж хотіли відмовлятися, а вже передумали 😉
-
Ну або писати, що це дуже терміново
-
Звідки ти знаєш з чим пов'язано чергове повідомлення? Єдиний правильний вихід - мати окремий канал для екстрених речей, де реакція усіх присутніх має бути максимальною 🤷♂
-
Питаннячко. А нафіга такі тікети, які довше писати ніж виконувати?
-
А так нудьга, поки той ревʼю прийде то можна вже забути що ти там кодив два дні тому
-
І як тобі Канада?😁
-
Так ти ж ліваєш, чи ні?
-
я не для того в канаду їхав щоб буть нормальним
-
Ну це ти такий упоротий, а нормальним людям це і нахой не потрібно 😉
-
Якщо це писати в звичайному чаті, то треба, щоб хтось це прочитав, а там усім пофіг. Тому вся комунікація має бути структурованою і розведеною по каналах
-
бо читаю нотіфікейшени одразу?
-
Ну от ми рік тому на cx5 з убитою підвіскою докатались, що колесо вирвало на ходу😱
-
То я і кажу, що важливий чат не мютається ніколи. Так, на усіх теж працює ноом варіант для важливих речей. Але якщо в каналах каша, то там буде сидіти половина людей, яких це не стосується, наприклад. Типу тестувальники, деви, девопси, манагери, ба, продакти і тд. Навіщо там тегати усіх?
-
Або по @everyone, тоді нема сенсу в окремих чатах
-
Так людина ж сама мьютає що хоче
-
А в замючених працює таргет по імені🤷♂
-
Прочитає, він же не замючений на відміну від неважливих
-
Але я насправді теж такий, у мене якийсь психічний розлад, я не можу терпіти, якщо у мене висить якийсь "непрочитаний" нотіфікейшн або подібне. Тому доводиться нафіг все мютити, щоб зайве не бачити 😊
-
Людина, яка не читає нотіфікейшени, окремий чат теж не прочитає
-
До речі, коли такий тег кидають в загальний чат, де багато неспецифік народу сидить, то теж погано працює, адже кожен думає, що відповість хтось інший. Ну і так до найслабкішої ланки, яка таки візьметься щось фіксити/дивитись 😁
23 Jan 2023, 01:02
584742/641284
about a minute ago