(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Азербайджан точно був і хтось ще, мабуть.
-
Я спробую його повернути до життя, тож як то кажуть стей тюнед
-
Ми поговорили тут за топляки і я не девго думаючи відкри копарт, забив локацію у Флориді і ось сьогодні вранці виграв це:
-
А я тобі кажу, придивитись треба до Squamish)
-
Через Балкани? Я вперше в цю історію попав у 2014) Нічого не змінилось з того часу)
-
Цікаво На яких даний модельку трейнили
-
А у вас в Канаді прям у всіх є код ревью? 😅🙈 може ще й автотести є? )))
-
мм а дійсно навіщо? ризики дефектів, ворк лайф беленс. . .
-
на даних медіа???
-
Мені посилання на дропбокс із рішенням суду скидали, дуже цікаво))))
-
Я прямо бачу, як це тихе болото зітхне з полегшенням, коли за тобою двері закриються 😝
-
Move fast, break things😝
-
Chat GPT спитали - аналітика, на яку цей світ заслуговує
-
Ну ось легко було їм пообіцяти, however легше ніж зробити, а 2027 вже близенько
-
@six0four твої інсайти, що робити на ці вихідні?)
-
По перше, мене підкалує менеджерська тіма, що ми провели вечір дома, а не всю ніч насолоджувались цим святом. Кажуть, що тепер мені цілий рік чекати наступний хелоуін і зей філ со соррі. По друге, сьогодні дістали ялинку в офісі
-
У нас нема таких. Якщо чесно, у нас трохи расисти, походу. Менеджмент - тільки білі. Та бляха, у нас всього 2 індуса працює)
-
В мене колега, який може піти на молитву посеред call, так і сказав усім суворо «А ми не святкуємо», і всі политкоректно злякалися))
-
Для мене такою погодою зараз ідеальний час влаштуватися вдома біля каміна з PSL, не виходячи нікуди, може knock out a couple of certifications, або спланувати разом подорожі
-
Не знаю не знаю. Мені навіть президент контори написав смску і спитав «ти що правда сидів дома?». дивись який в мене костюм був!
23 Jan 2023, 01:02
584847/642327
less than a minute ago