(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Для мене такою погодою зараз ідеальний час влаштуватися вдома біля каміна з PSL, не виходячи нікуди, може knock out a couple of certifications, або спланувати разом подорожі
-
Не знаю не знаю. Мені навіть президент контори написав смску і спитав «ти що правда сидів дома?». дивись який в мене костюм був!
-
То вони заздрять, що вам поки не треба з дитиною таскатися по трікотрітам) насолоджуйтесь спокоєм)) і в вас ще нема після цього різдвяного марафону зі школою та усіма секціями
-
Ми до речі були у Ленглі на тих вихідних, ппц там гарно будинки прикрашають
-
У нас четвер вечір гроссеріс. Але якось трохи заздрісно, бо люди прям раділи, не дивлячись на холод та дощі у ночі.
-
Ну в четвер ми теж конкретно потусили, причому почали у Ванкувері самому о 5:30, найбільший натовп дітей був до сьомої, і це було весело, бо і дорослі майже всі були в костюмах, і діти бігали, мене аж азарт взяв, скільки зберуть та щоб нічого не пропустили))
-
У нас один саме такий, вивчаю новий вид. Людина з-під Торонто, каже у них там все місто таке, дуже хвалив його😝
-
Все розплановано з розрахунком коли приходить няня та треба готувати їжу. Вівторок та пʼятниця тільки два дні на тижні готується їжа.
-
У нас грошері коли як, залізне правило одне - movie night у пʼятницю. Камні з неба але це the must
-
Прикольно що ті хто прикрашає будинки та роздає цукерки, іноді прямо all in, видно що їм самим весело
-
А чого саме чт вечір?
-
Наш підліток бігав окремо збирав з друзями та в них була паті, так я не змогла підняти його сумку з солодощами😝
-
Та круто!
-
Дощ трохи крапав тільки, секрет був в тому, щоб раніше почати, а потім як він посилився, то ми вже у друзів були та ще потім дітей повезли рамен їсти, вдома не робили ніякої вечірки цього року
-
Мій колега сказав, що в Ленглі роздав 1200+ цукерок Зібрали біля 400
-
У нас навіть на тренуванні був spooky class
-
А ви не хочете взяти няню одразу з готуванням їжі 2 в 1? Чи дитина поки не дозволить
-
Хочу послухаю, які організовані родини бувають😀🔥
-
дорого та і дитина мала. Будемо адаптуватись по ходу діла. Але я вже вивчав і рахував, що б приходила людина раз в тиждень з продуктами та все готувала. Поки що, якось дорого виходить
-
Так, всюди воно, причому в школі треба один костюм, на afterschool другий, а «колядувати» вже дитина в третьому бажає🤦🏼♀️ я собі взяла ще один універсальний типу накинув та побіг
23 Jan 2023, 01:02
584865/642422
15 minutes ago